Od początku zostajemy wrzuceni na głęboką wodę.Niespodziewane zwroty akcji,poznanie nowych zdrajców i szokujące następstwa wydarzeń wprawiają w zdumienie.Jest zaskakująco i porywczo,a to dopiero początek! Później jest tylko lepiej-powrót przeszłości,zawirowania w życiu bohaterów,walka o własny los(i nie tylko),pojawiająca się zazdrość i pokazanie swojej siły sprawia,że historia z każdym rozdziałem jest coraz lepsza.
🔥W ogromnym szoku byłam,gdy nowe fakty wychodziły na światło dzienne,a osoby które były kimś innym stawały przeciwko sobie-dzieje się,oj dzieje!
🔥Pozytywnie zaskoczyło mnie Aymara.Pokazuję klasę kobiety,która w obliczu kryzysowych sytuacji potrafi podjąć zdecydowane decyzje.Nie waha się przed niczym i nikim.Wyrządzone krzywdy muszą być ukarane,a zdrada oznacza jedno!
🔥Splot wydarzeń oraz odkrycie wszystkich demonów przeszłość daje pełny obraz histori-ogromnie zaskakuje,jak również pokazuje,że dobry plan jest warty zrealizowania.Warto mieć wtedy zaufane osoby w świecie mafii,by rządzić według własnych zasad!
🔥 Historia Juanma i Aymara jest świetna opowieścią o dwóch mocnych osobowościach,którzy spotykają się w kiepskiej sytuacji.Jednak nie poddają się w walce o nieplanowane uczucie i zniszczenie wrogów!
Z całego serca polecam przeczytanie „Demonów przeszłości” i chwilę zapomnienia!
Data wydania: 2024-07-24
Barbara Dębska
Wszystko przez jeden przypadkowy pocałunek... Noemi Caruso to Włoszka prowadząca skromną kwiaciarnię, której przyszłość wisi na włosku. Pewnego dnia dostaje...
Aroa Grayson to rozkapryszona dziedziczka ogromnej fortuny. Imprezowy styl życia odpowiada jej na tyle, że nie zamierza niczego w nim zmieniać. Ignoruje...