Okładka książki - Dobry zwyczaj nie pożyczaj

Dobry zwyczaj nie pożyczaj

Tom 1 cyklu Motylowa Biblioteczka

“Dobry zwyczaj, nie pożyczaj”

Znacie książki Agnieszki Kowalskiej- Bojar ? Ja zaczęłam przygodę z jej twórczością od ciężkiego kalibru - “Nie ten czas” tzn 6 tom Seksownych drani i książka zdecydowanie dla osób o mocnych nerwach . Ale tu nie trzeba być wytrzymałym. Motylowa biblioteczka to zbiór książek lekkich, zabawnych i idealnych na poprawę humoru .

Co ciekawego ma w sobie tom pierwszy ?

Olka ma zaproszenie na wesele. I to nie byle jakie ! Otóż ślub bierze jej były narzeczony z jej kuzynką, z którą ją zdradził…Mało tego ! Właśnie ten eks-narzeczony uciekł na komendę , nago, gdy Olka goniła go z siekierą…. Po tym już chyba można poznać, że nasza bohaterka nie jest cicha i spokojna. Jednak to pani adwokat. Ma swoje wymagania i kryteria . Dlatego gdy przyjaciółka stara się jej pomóc znaleźć towarzysza na to ważne wydarzenie , żeby sama nie była i nie wyszła na tę porzuconą co nie może sobie życia na nowo ułożyć, okazuje się, że Krzysiek , absolutnie nie spełnia jej wymagań. Wręcz jest totalnym przeciwieństwem jej ideału. Nieokiełznany pan detektyw na motorze, jednak jest jej osobą zauroczony i planuje ją uwieść. Czy mu się to uda ?

Będzie wesoło, będzie ciekawie no i gorąco . Taki z Krzyśka neandertalczyk ale jednak seksowny i potrafi oczarować nie tylko ciotki z wesela. Olka mimo ,że stara się oprzeć jego urokowi , polegnie z kretesem  i wierzcie mi, że każdy czytelnik będzie z przyjemnością brał udział w obserwacji jej porażki.

Króciutka książka jednak treściwa . Lekka , poprawiająca nastrój , zaskakująca i jej bohaterów nie sposób nie polubić. Polecam serdecznie !

Informacje dodatkowe o Dobry zwyczaj nie pożyczaj:

Data wydania: 2020-09-14
ISBN: 978-83-66352-10-0
Dodał/a opinię: Marta BONIECKA

Tagi: dobryzwyczajniepożyczaj motylewnosie motylowabiblioteczka agnieszkakowalskabojar

Zobacz opinie o książce Dobry zwyczaj nie pożyczaj

Kup książkę Dobry zwyczaj nie pożyczaj

Nie to miejsce
Agnieszka Kowalska - Bojar0
Okładka ksiązki - Nie to miejsce

Gdy znajdziesz się w niewłaściwym miejscu, o niewłaściwym czasie, konsekwencje mogą być nie do przewidzenia. Mariel jest świadkiem zbrodni. Zgłasza się...

Bimber
Agnieszka Kowalska - Bojar0
Okładka ksiązki - Bimber

Konrad jest płatnym mordercą, bezlitosnym, niezwykle skutecznym i równie seksownym, co okrutnym. Pewnego dnia przyjmuje zlecenie, które nie należy do typowych...