Okładka książki - Dogman (#13). Józek: przysłodzenie mocy. Dogman. Tom 13

Dogman (#13). Józek: przysłodzenie mocy. Dogman. Tom 13

To już trzynasty tom serii, którą śledzimy od pierwszego. Jest to seria, którą lubimy wszyscy i z chęcią sięgamy po kolejne tomy.
W tomie trzynastym poznamy kolejne fascynujące przygody DogMana. Co tym razem? Oj będzie się działo i to dużo.
Kosmiczne Słodziaki z Kosmosu mają w planach zniszczyć miasto. Jednak Gruby Józek vel Kapitan Ciacho nie mają zamiaru do tego dopuścić. Zamierzają połączyć siły, aby im pokrzyżować plany. Czy dadzą radę? Co jeszcze się stanie?

Przygody, jak i w poprzednich tomach ciekawe, wciągające i zaskakujące. Sprawiają, że czytelnik „wsiąka” w komiks, doskonale się bawi i często wybucha śmiechem.

Tekst zrozumiały, ciekawy, zachęcający do czytania.

Ilustracje ciekawe, kolorowe, adekwatne do treści. Przyciągające wzrok i zachęcające do poznania treści.

Amelka po raz kolejny stwierdziła, że komiks jest super i z przyjemnością go przeczytała, a Ksawery zgodził się z nią. My z wielką przyjemnością polecamy.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Informacje dodatkowe o Dogman (#13). Józek: przysłodzenie mocy. Dogman. Tom 13:

Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2025-04-09
Tytuł oryginału: Dog Man: Big Jim Begins
Dodał/a opinię: Anna Kaczor

Tagi: Komiks i powieść graficzna (tradycja amerykańska i brytyjska) Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 5 lat

Zobacz opinie o książce Dogman (#13). Józek: przysłodzenie mocy. Dogman. Tom 13

Kup książkę Dogman (#13). Józek: przysłodzenie mocy. Dogman. Tom 13

Dogman. Mały Kieł
Dav Pilkey0
Okładka ksiązki - Dogman. Mały Kieł

Szósty tom przygód Dogmana! Robota dla robota... i kota, bo Dogmanowi jakiś prosiak podłożył świnię! Czy winni tego nadużycia uciekną się...

Kapitan Majtas i okrutny odwet Turboklozetu 2000. Tom 11
Dav Pilkey0
Okładka ksiązki - Kapitan Majtas i okrutny odwet Turboklozetu 2000. Tom 11

Kiedy Niesamowity Robo-Plunger pokonał zły Turbo-Kibelek 2000, George i Harold uważali, że ich kłopoty z toaletą minęły. Niestety ich problemy z porcelaną...