Okładka książki - Dom w ogrodach marzeń

Dom w ogrodach marzeń

Panna Luiza Swenson to emerytowana nauczycielka , której od wielu już lat towarzystwa dotrzymuje opiekunka, Karolina. Niestety, dla Luizy, Karolina wychodzi za mąż i jest zmuszona przenieść się do Ameryki. W tej sytuacji, gdy stan zdrowia nie pozwala jej pozostawić samej, postanawia zamieszkać w pensjonacie dla kobiet. Jest to piękne miejsce w otoczeniu zaniedbanego ogrodu. Lata świetności ma już zasobą ale wraz z nową mieszkanką, panną Luizą, zacznie budzić się do życia i nabierać nowych barw. Ten powiew świeżości bedzie mieć również niesamowity wpływ na pozostałe pensjonariuszki a gdy na dodatek zostanie odkryta tajemnica kryjąca się w niezamieszkałej części pałacu, to los kobiet ulegnie niewyobrażalnej zmianie.

Cudowna, ciepła, otulająca czytelnika mgiełką nieuchwytnej magii, pozwalająca oderwać się od rzeczywistości, z niezwykłą tajemnicą w tle, opowieść o pragnieniu wiecznej młodości, o szansie na nowe życie, która może pojawić się w każdym wieku (choć nie o takiej szansie jaka spotkała pensjonariuszki Domu w ogrodzie 😉)

Informacje dodatkowe o Dom w ogrodach marzeń:

Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2022-01-19
ISBN: 9788382196658
Dodał/a opinię: czarksiazek

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Dom w ogrodach marzeń

Kup książkę Dom w ogrodach marzeń