Okładka książki - Dopóki oddycham. Neven

Dopóki oddycham. Neven

Tom 2 cyklu Dopóki oddycham

🔥„Dopóki oddycham.Neven” to bardzo dynamiczny romans mafijny,który porywa od pierwszej strony.Odkrywane karty przeszłości wraz z druzgocącą prawdą nakreśla nowe fakty z życia bohaterów.Nawet utrata zaufania nie jest tak okrutna, jak ujrzenie na oczy okrucieństwa Rostowa.To on jest niszczycielem wielu osób,które zaznały cierpienia i krzywd z jego rąk.Nie oszczędza nikogo-nawet najbliższej rodziny,bo dla niego ważny jest cel i rządza zemsty.

🔥Historia w znakomity sposób pokazuje,jak szybko zmienia się rzeczywistość,po poznaniu istotnej prawdy.Nienawiść zmienia się w coś innego,a zemsta kieruje do tego,by zło zostało ukarane.Sara nie ma lekko,bo każde jej zachowanie opacznie jest rozumiane.Bycie blisko wroga nie pomaga jej,by inni uwierzyli w jej słowa.To sprawia,że rodzi się obawa o zdradę i wiarę w słowa.

🔥Powieść pozytywnie zaskakuje nie tylko spójnością zdarzeń,ale również akcją,która brnie do przodu.Jej dynamiczność jest atutem a walka z wrogiem zmienia się w obezwładniający strach,czy uda się na czas ochronić bliskich.Pełna emocji historia,która nie ma końca a to daje ogromu emocji!A zakończenie-to nie tak miało być!Już wyczekuję kontynuacji,ponieważ ostatnia strona powieści jest bardzo nieprzewidywalna i łamiąca serce.
Kocham i ogromnie polecam wam tą historię 🔥

Informacje dodatkowe o Dopóki oddycham. Neven:

Kup książkę Dopóki oddycham. Neven

Dopóki oddycham. Lovro
M.W. Stilvoy0
Okładka ksiązki - Dopóki oddycham. Lovro

W świecie pozorów tylko nieliczni dopatrzą się fałszu. Lara za wszelką cenę pragnie uratować firmę ojca, który kilka miesięcy wcześniej zginął w wypadku...