🔥„Droga do władzy” to historia pełna zwrotów akcji i prawdy na którą tak bardzo czekaliśmy.Konsorcjum rządzi się swoimi prawami,a Zadler pragnąłby uwolnić się z kajdan obowiązku,by żyć po swojemu.Niestety od przeszłości nie da się tak łatwo uciec,bo ona potrafi przypomnieć o sobie i zniszczyć,to co się zbudowało.
🔥Bohaterowie swoją pewnością siebie pokazują,że jedna chwila i decyzja może zmienić wszystko.Poznanie się i rosnące uczucie sprawia,że plany ulegają zmianie.Potrafią urzeczywistnić swoje pragnienia i rządze przyprawiające o wypieki na twarzy. Są oboje przykładem,że strach o życie niesie ze sobą mnóstwo cierpienia i decyzji,które niejednokrotnie ranią.
🔥Historia znakomicie odkrywa karty przeszłości i współzależność z Konsorcjum.To ono wysysa człowieczeństwo,nie pytając-tylko biorąc.Zandler wielokrotnie zaskoczył mnie swoim decyzjami i zachowaniem po którym miałam ochotę nim potrząsnąć.Jednakże nic nie dzieje się bez powodu,a wtedy uczucie potrafi okazać się zbawienne.
🔥„Droga do władza.Spin off od Konsorcjum” to nie tylko znakomity romans z elementami mafii,ale również romans pokazujący,że walka o uczucia jest warta każdego poświęcenia,gdy robi się to dla „tej” osoby.Finał pokazuje,że warto zaryzykować i pozwolić sobie pomóc,by z nieciekawej sytuacji wyjść obronną ręką.
🔥Historia mnie zachwyciła i z wielką przyjemnością wam ją polecam.Przekonacie się,że wraz z zakazanym i nieplanowanym uczuciem życie dostarcza mnóstwa wrażeń i prawdy na którą się czekało.
🔥Polecam
Wydawnictwo: Amare
Data wydania: 2025-09-24
Barbara Dębska
Oto ostatnie rozdanie. Jaką kartę wyciągniesz z talii? Oktawia dokonała wyboru – zgodziła się wejść do świata zakazanych rozkoszy Aleksandra Wierzbickiego...