Okładka książki - Droga do władzy. Spin off Konsorcjum. Część druga

Droga do władzy. Spin off Konsorcjum. Część druga

Tom 2 cyklu Spin-off Konsorcjum

Między fantastyką a młodzieżowymi książkami, często przeplatają się tu książki dla dorosłych. Uwielbiam tego typu książki, ponieważ kocham emocje, które we mnie wywołują. Nie chodzi mi o sam wątek romantyczny, ale najbardziej chodzi mi o wszystko, co poboczne. Multum emocji, historie bohaterów, często bardzo skomplikowane i bolesne, to jest to, co do mnie przemawia.

“Droga do władzy” A. S. Sivar to drugi tom spin off Konsorcjum, trylogii, którą pokochałam całym sercem. Długo musiałam czekać na kolejną książę z Konsorcjum w tle, jednak gdy w końcu zatopiłam się w historii Igi i Zandera, nie mogłam się od niej oderwać. Ucieszyłam się, że tak szybko po lekturze pierwszego tomu dylogii, otrzymałam drugi tom, ponieważ emocje jeszcze nie wyciszyły się, a historia nadal we mnie pulsowała.

Nie będę za dużo wam zdradzać z fabuły, ponieważ za dużo mogłabym zdradzić, jednak jest tu sporo trudnych decyzji postawionych przed bohaterami.

Ile można poświęcić, by odzyskać wolność?

Czy można poświęcić miłość i szczęście, by uwolnić się od jednej rzeczy, której nienawidzi się od lat?

Ciężkie decyzje postawiła przed bohaterami autorka, jeszcze ciężej się o nich czytało, gdy nadszedł czas pożegnania. Nie tylko między bohaterami, ale też dla nas, czytelników. Tak jak uwielbiałam Nadię i Dominika, tak równie mocno pokochałam Igę i Zandera i ciężko było mi się z nimi pożegnać, tym bardziej że została jeszcze jedna para, której zmagania w tworzeniu związku, bym z przyjemnością śledziła. Może jeszcze autorka wpadnie na pomysł kolejnego spin offu?

Jak wiecie, uwielbiam styl pisania A. S. Sivar i zaraziłam miłością do jej książek, już całkiem spore grono znajomych. Mam naddzieję, że i wy sięgniecie po te książki i zakochacie się w brutalnym, ale też i pełnym uczuć i emocji świecie Konsorcjum. Dziękuję bardzo autorce, za to, że po raz kolejny zaufała mi i powierzyła mi swoją książkę, oraz za wspaniałą przygodę, którą spędziłam z bohaterami.

Informacje dodatkowe o Droga do władzy. Spin off Konsorcjum. Część druga:

Kup książkę Droga do władzy. Spin off Konsorcjum. Część druga

Wspólnik. Królewski poker
A.S. Sivar0
Okładka ksiązki - Wspólnik. Królewski poker

Oto ostatnie rozdanie. Jaką kartę wyciągniesz z talii? Oktawia dokonała wyboru – zgodziła się wejść do świata zakazanych rozkoszy Aleksandra Wierzbickiego...