Okładka książki - Drony, skorpiony i sekret emira, czyli jak znaleźć skarb i pokonać złoli

Drony, skorpiony i sekret emira, czyli jak znaleźć skarb i pokonać złoli

🔥Woww!Jestem pod ogromnym wrażeniem owej książki i przygód bohaterów,które wprowadziły mnie w zachwyt.To historia,która jest nie tylko edukacyjną podróżą między Europą a Arabią,jak również powrotem do średniowiecza i poznania dzieł stworzonych przez ludzi żyjących w tych czasach.

🔥Poznajemy prawdziwe miejsca,które istnieją naprawdę,ale również możemy zastanowić się,czy z przeszłości owe miejsca bądź wydarzenia istniały naprawdę.Taka mieszanka powoduje olbrzymie emocje,a towarzyszenie młodym osobom budziło podziw.
🔥Czułam się jakbym była obok bohaterów i pomagałam w odnalezieniu niezwykłego skarbu i zagadek z tym związanych.

🔥Imponująca jest wiedza autora i przelania jej na papier.Wbudowanie jej w fabułę wyszło rewelacyjnie!Poznajemy ciekawe miejsca oraz historię z nią związana.Dzięki temu możemy uczyć się i móc kiedyś wybrać się w te rejony,by zobaczyć na żywo.
🔥Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ta książka.Byłam przekonana,że aż tak nie zaintryguje-a w rzeczywistości nie mogłam się od niej oderwać!

👉Jeśli lubicie książki z bohaterami,którzy z pasją i oddaniem chcą odkryć prawdę to,ta książka jest dla ciebie.Idealna jest nie tylko dla młodzieży,ale również dla nieco starszych osób,ponieważ poznawanie przygód postaci jest bardzo ciekawe i intrygujące!

🦂Warto przeczytać i przenieść się w odległe krainy-P O L E C A M

Informacje dodatkowe o Drony, skorpiony i sekret emira, czyli jak znaleźć skarb i pokonać złoli:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-05-08
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Literatura sensacyjna i przygodowa dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 9 lat

Zobacz opinie o książce Drony, skorpiony i sekret emira, czyli jak znaleźć skarb i pokonać złoli

Kup książkę Drony, skorpiony i sekret emira, czyli jak znaleźć skarb i pokonać złoli

Wróżby, czaszki i skarb Montezumy, czyli jak przegrać zakład i wygrać przygodę
Tomasz Napierała0
Okładka ksiązki - Wróżby, czaszki i skarb Montezumy, czyli jak przegrać zakład i wygrać przygodę

Trzymajcie się mocno, bo Ziemek, Zofijka i Kuba wracają do gry - choć tym razem to nie oni rozdają karty. Ich kanał na YouTubie stoi na krawędzi. Jeden...

Opad
Opad