Okładka książki - Dzieci nazistów

Dzieci nazistów

Lubicie czytać literaturę faktu?
Dziś przychodzę do Was z propozycją mrocznych i wstrząsających historii dzieci nazistowskich zbrodniarzy.
Zastanawialiście się kiedyś nad tym, jak to jest być dzieckiem takiego potwora, który na pożegnanie zegna się czule z dzieckiem, a potem wydaje rozkaz egzekucji dzieci, kobiet i mężczyzn?
Potomkowie największych zbrodniarzy mierzą się z przeszłością rodziców, którzy dokonali okrucieństw i zhańbili swoje nazwiska. Dlaczego dopuszczali się takich czynów? Czy byli psychopatami i sadystami?
Jeśli chcecie dowiedzieć się,  jak to jest żyć z świadomością tego, co strasznego zrobili przodkowie nazistowskich dzieci, czy te dzieci mogły  odciąć się od tych zbrodni oraz co stało się z potomkami nazistowskich przywódców to koniecznie przeczytajcie tę książkę.
"Dzieci nazistów" to mocna lekturą, zdecydowanie dla osób o stalowych nerwach.
Przekonacie się, że nie tylko źli ludzie są zdolni do złych czynów.  Prywatnie takie osoby są często dobrymi, czułymi mężami i ojcami.
Ja od zawsze byłam ciekawa portretów psychologicznych zbrodniarzy wojennych, dlatego wiedziałam, że muszę przeczytać tę książkę.
 Nie zawiodłam się i jestem w pełni usatysfakcjonowana tą lekturą. Autor potrafił mnie zainteresować i książkę wchłonęłam w błyskawicznym tempie.
Przekonajcie się sami z czym musieli zmierzyć się dzieci nazistów.
Czekam na kolejne książki autora i gwarantuję Wam, że jest to literatura na wysokim poziomie.  Każdą książkę autora biorę w ciemno.
Polecam gorąco!

Informacje dodatkowe o Dzieci nazistów:

Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2022-10-12
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy
Dodał/a opinię: brunetkabooksrec

Tagi: Biografie i literatura faktu

Zobacz opinie o książce Dzieci nazistów

Kup książkę Dzieci nazistów

Jak nie przeminęło z wiatrem. Sekrety życia Margaret Mitchell
Jarosław Molenda0
Okładka ksiązki - Jak nie przeminęło z wiatrem. Sekrety życia Margaret Mitchell

Margaret Munnerlyn Mitchell Marsh - autorka jednej z najsłynniejszych powieści wszech czasów, która przyniosła jej światową sławę. ,,Przeminęło z wiatrem"...

Rośliny, które udomowiły człowieka
Jarosław Molenda0
Okładka ksiązki - Rośliny, które udomowiły człowieka

Autor Roślin, które udomowiły człowieka, Jarosław Molenda, pisarz, dziennikarz, podróżnik zabiera nas na wyprawę, której celem jest...