Okładka książki - Dziennik Youtubera. Nie ma sprawy

Dziennik Youtubera. Nie ma sprawy

To już piąty sezon przygód Davy’ego Spancera.Kolejny tom o niesamowitych przygodach chłopaka,który bardzo ale to bardzo chce być sławny i bogaty.Na swoim kanale opisuje swoje szalone pomysły i efekty jego działań.
W tej części mamy aż 21 odcinków,które zabierają czytelnika w świat Davy’ego,jego przyjaciół i rodziny.Wybrali się do aquaparku,by uczcić urodziny siostry Krissy.A co tam się działo uwiecznił na swoim kanale z odcinkami o których czytamy.

Z każdym kolejnym odcinkiem bawiłam się wraz z młodymi bohaterami niesamowicie.Ich szalone pomysły są niezapomniane.Dążenie do odkrycia skarbu oraz konkurencja mobilizuje do działania.
Świetnie opisane przygody wraz z obrazkami powodują,ze z łatwością możemy wyobrazić ich poczynania i emocje z tym związane.Towarzysząc im-czytelnik pochłania lekture niemal w całości.

To kolejna wspaniała odsłona młodego chłopaka,który dąży do upragnionego celu pomimo niepowodzeń i wielu rozczarowań.
Choć to książka dla młodego czytelnika,to trochę starszy także wspaniale spędzi z nią czas.Wiele można z nią przeżyć i pośmiać się podczas czytania🔥
Czekam już na kolejny tom Dziennika Youtubera.
Polecam

Kup książkę Dziennik Youtubera. Nie ma sprawy

Dziennik Youtubera. Wszystko jest OK
Marcus Emerson0
Okładka ksiązki - Dziennik Youtubera. Wszystko jest OK

Cześć! To znowu ja, sir Davy Spencer! Gotowi na prawdziwie odlotową wyprawę do średniowiecza? No... może nie takiego zupełnie prawdziwego średniowiecza...

Dziennik Youtubera. Sorry, nie będę przepraszał
Marcus Emerson0
Okładka ksiązki - Dziennik Youtubera. Sorry, nie będę przepraszał

W tym sezonie sprawy dość szybko się komplikują. W Wood Intermediate School jest nowy uczeń, który, żeby zaistnieć, postanawia zabawić się kosztem Davy'ego...

Opad
Opad