Okładka książki - Exodus

𝔼𝕩𝕠𝕕𝕦𝕤

Premiera 06.09.2023

[Współpraca recenzencka z @flow_books ]

Drugi tom serii o Bractwie Kruków 🔥

Wczoraj pytałam, czy można kochać dwóch mężczyzn jednocześnie.

A w tym tomie pojawia się trzeci 😱

I nieźle namiesza zarówno w życiu Cecelii jak i Seana i Dominica.

Kim jest tajemniczy Francuz?

Jakie ma plany wobec Cecelii?

W tej części ponownie musicie przygotować chusteczki (dziękuję wydawcy za opakowanie) 🤭

Nie zdradzę Wam dlaczego ale gwarantuję, że minimum raz zechcecie po nie sięgnąć.

Ta część jest dynamiczna, dużo się dzieje, sprawy się komplikują a w tle płomienny romans.

Cecelia staje przed wieloma wyzwaniami a także odkrywa tajemnice swoich rodziców.

Czy będzie skłonna im wybaczyć?

Czy jest w stanie żyć w kłamstwie?

Wow także tutaj przeczytałam książkę niemalże jednym tchem.

Ponownie mamy pełen wachlarz emocji.

Tak jak uwielbiam w książkach, tak i tutaj są psychologiczne wstawki i moralne dylematy u głównej bohaterki.

Genialnie wykreowane postacie, dynamiczna akcja, nie ma tu miejsca na nudę a ilość plot twistów jest niezliczona.

Bardzo się polubiłam z piórem autorki a Bractwo Kruków mnie pochłonęło do swego świata i trzyma w szponach.

Bardzo się nie mogę doczekać, jak ta historia się skończy - bo, tak moi drodzy, będzie ostatni, trzeci tom🔥

𝔼𝕩𝕠𝕕𝕦𝕤 ma pozornie szczęśliwe zakończenie ale jak już wspomniałam wyżej, to jeszcze nie jest ostatnie słowo 🤭

Koniecznie polecam Wam sięgnąć po tę serię, jeśli lubicie porywające dark romance, z erotyzmem i niebezpieczeństwem a także tajemnicami 💪

Informacje dodatkowe o Exodus:

Kup książkę Exodus

Ostatni deszczowy dzień. Bractwo Kruków. Dziedzictwo
Kate Stewart0
Okładka ksiązki - Ostatni deszczowy dzień. Bractwo Kruków. Dziedzictwo

Bractwo Kruków powraca -- poznaj historię z perspektywy Dominica Kinga! Dominic King ma proste zasady. Jajecznica nieścięta, kawa czarna, piwo zimne...

The Finish Line
Kate Stewart0
Okładka ksiązki - The Finish Line

Czy potrafisz uciec od przeszłości? Tobias całe swoje życie podporządkował pragnieniu zemsty. Przez lata nie dopuszczał do głosu swoich uczuć, by w pełni...