Okładka książki - Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Magiczne miejsca i postacie

Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Magiczne miejsca i postacie

Newt Scamander skradł serca dzieci i dorosłych na całym świecie - podobnie jak relaksujące i odstresowujące, pełne detali kolorowanki. Połączenie dwóch powyższych daje wynik, obok którego taki nerd jak ja nie przejdzie obojętnie! Za sprawą kolorowanki ,,Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Magiczne miejsca i postacie" po raz kolejny możemy zanurzyć się w pełnym magii i uroku świecie, który zaserwował nam David Yates. Na prawie siedemdziesiąt lat przed narodzinami Harrego Pottera świat czarodziejów ogarnia panika - czy niemagowie poznają prawdę o ich istnieniu? Kolorowanka jest zbiorem filmowych fotosów, w które dzięki kolorom możemy ponownie tchnąć życie. Panorama Nowego Jorku rozpościerająca się przed przybyłym do Nowego Świata Newtem, magiczna walizka i jej zawartość, portrety głównych bohaterów w formacie a4, magiczne emblematy, najbardziej charakterystyczne sceny z filmu to tylko niektóre z pięknych ilustracji, które możemy wybrać. W kolorowance ,,Fantastyczne zwierzęta..." jest o wiele mniej drobnych, sprawiających trudności elementów niż w ocenianej niedawno przeze mnie kolorowance ,,The Lord of the Rings", a co za tym idzie, może poradzić z nią sobie także dziecko. Kolorowanie jest tutaj znacznie prostsze, ale na pewno nie mniej ekscytujące.

Informacje dodatkowe o Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Magiczne miejsca i postacie:

Wydawnictwo: HarperCollins Polska
Data wydania: 2016-11-09
Kategoria: Hobby
Język oryginału: Polski

Zobacz opinie o książce Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Magiczne miejsca i postacie

Kup książkę Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Magiczne miejsca i postacie

Wielcy Malarze (#6). Auguste Renoir
Okładka ksiązki - Wielcy Malarze (#6). Auguste Renoir

Wielcy malarze-  Od Caravaggio do Rembrandta , Van Gogha do Rafaela, Leonardo do Gauguina: najpiękniejsze rozdziały w historii sztuki, w serii trzydziestu...

Pięć Krain. Bez ciebie nie dam rady. Tom 6
Okładka ksiązki - Pięć Krain. Bez ciebie nie dam rady. Tom 6

Szósty odcinek sagi fantasy porównywanej pod względem rozmachu i dramaturgii wydarzeń ze słynną ,,Grą o tron"! Król Mederion snuje dalekosiężne plany budowy...