Okładka książki - Figurantka

Figurantka

Tom 1 cyklu Figurantka

,,Miała w głowie mętlik. Do tego czuła, że jest bliska paniki. Dziwne połączenie, jakby straciła kontrolę. A Alice nie lubiła tracić kontroli. Sama stanowiła o sobie, a teraz, w tym momencie, w którym ten wielki ciemny facet zamyka za nią drzwi od swojego samochodu, czuła się jak marionetka."

,, Figurantka" to książka, która zabrała mnie w podróż do świata sensacji, w której inwigilacja jest na porządku dziennym, a federalni zawsze są gdzieś blisko.

Alice to piękna kobieta, która źle ulokowała swoje uczucia. Miłość do męża, to wypalona strona jej historii. Życie zweryfikowało jej plany na rozwód, ono nie dało jej wyboru i odebrało Adama w bardzo podejrzanych okolicznościach.

Alice została wdową i wydawać, by się mogło, że los daje jej zielone światło, by żyć, by móc się cieszyć i oddychać pełną parą, lecz takie były tylko jej marzenia, a rzeczywistość okazała się inna. Alice stała się celem dla świata przestępczego, i nikt nie pytał jej, czy ma inne plany!!

Czy Alice będzie w stanie stanąć na własne nogi i przejść przez świat z wysoko uniesioną głową? Czy spotka w nim, miłość, o której słyszy się tylko w filmach? Tego dowiecie się z książki.

Książka mnie zaskoczyła i to mocno. Spodziewałam się sensacji, przy której nic się nie dzieje poza strzelaniną i jakże się myliłam!!! Dostałam mega wielką dawkę emocji a w samym środku świata przestępczego namiętność, która pochłania bohaterów, podsycając napięcie.

Z każdą kolejną stroną smutek nachodził mnie, czując, że ta historia dobiega końca i jaka radość mnie ogarnęła, że to nie jest jednotomowa książka!!! Jestem osobą, która nie Zagłębia się w opis książki, bo chce mieć niespodziankę jeśli chodzi o jej zawartość i,,Figurantka" spisała się jak najlepiej. Polecam książkę

Informacje dodatkowe o Figurantka:

Kup książkę Figurantka

Eter
Aniela Wilk0
Okładka ksiązki - Eter

Senne, górskie miasteczko. Smutna rzeczywistość podupadających biznesów i poczucie beznadziei łączą się z dzikim mistycyzmem prastarych Karkonoszy. Samotnia...

Ryzykant
Aniela Wilk0
Okładka ksiązki - Ryzykant

Cała Ameryka opleciona siecią spisków. Aniela Wilk powraca z drugim tomem porywającej, sensacyjno-erotycznej Figurantki. Bruce był agentem FBI. Przeszedł...