Okładka książki - Flirtation or Faceoff

Flirtation or Faceoff

[Reklama] Wydawnictwo Jaguar

Pierwszy tom serii "D.C. Eagles Hockey" ogromnie przypadł mi do gustu. Słodki, odpowiednio pikantny z powagą wątków, które poruszyły mnie dogłębnie.
    W drugim tomie ponownie mamy przeciwności. On jest bożyszczem kobiet, ona skromną wykładowczynią na uniwersytecie. Różni ich dosłownie wszystko a oddziaływują na siebie niczym pies na kota. Iskry lecą. Noel i Colby to postacie wyraziste i z fajnym charakterem. Mają swój osobisty pazur, który z połączeniem z empatią dał niezwykle sympatyczne i charyzmatyczne postacie, które nie sposób nie lubić.
    Na początek na uwagę zasługuje fakt zwrócenia uwagi, że przeszłość nie definiuje ale jest nieodłącznym elementem życia, o którym nie można zapomnieć, nie można wykazać spraw niechlubnych czy wstydliwych. Ten osobliwy bagaż doświadczeń po prostu jest a obdarzenie kogoś zaufaniem nie jest łatwe.
   Fabuła powieści moim zdaniem została przemyślana i bardzo dobrze poprowadzona. Nie zabrakło emocji, które powodowały, że moja ciekawość ciągle wzrastała i nie mogłam się oderwać. Ta książka mnie porwała od pierwszych akapitów. Autorka utrzymała moją uwagę do samego końca dostarczając mi wielu pozytywnych wrażeń. Uwielbiam takie romantyczne i ciepłe historie. Niczym żywe poruszające bardzo realną problematykę.

Polecam

Informacje dodatkowe o Flirtation or Faceoff:

Wydawnictwo: Jaguar
Data wydania: 2024-06-12
Tytuł oryginału: Flirtation or Faceoff
Dodał/a opinię: agnieszka_rowka

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 14 lat

Zobacz opinie o książce Flirtation or Faceoff

Kup książkę Flirtation or Faceoff

Desire or Defense
Leah Brunner0
Okładka ksiązki - Desire or Defense

Nie jestem bohaterem tej historii. Jestem jej czarnym charakterem...   Mitch - notorycznie niezadowolony, zrzędliwy obrońca D.C. Eagles, który po prostu...

Betrothal or Brakeaway
Leah Brunner0
Okładka ksiązki - Betrothal or Brakeaway

MOJA NAJLEPSZA PRZYJACIÓŁKA AMBER MA PROBLEMY SERCOWE. DOSŁOWNIE I W PRZENOŚNI. Najpierw Amber porzucił narzeczony, gdy powiedziała mu, że jest...