Okładka książki - Gangsterzy. Nowa rozgrywka

Gangsterzy. Nowa rozgrywka

" Pokaż człowiekowi swój słaby punkt a prędzej czy później w niego uderzy. "

Ryan za dwa miliony postanawia pomóc Eve w zemście. Dzięki swoim znajomością dowiaduje się, że to były chłopak Evy jest tym, przez którego zostały porwane. Arthur narobił długów w pokerze i jakoś musiał je spłacić. Po takich informacjach Eva wpada we wściekłość, jednak do zemsty będzie potrzebowała więcej sojuszników, Ryan postanawia zapoznać Eve ze swoimi znajomymi. Jednak aby zdobyć przychylność Chucka i Siergieja Eva musi wykonać dla nich pewne zlecenie, prze które zdobędzie ich zaufanie. Jednak czy Eva będzie chciała wstąpić do świata przestępczego tylko dla chęci zemsty? Jak rozwinie się relacja z Ryanem byłym oprawcą i osobą która nie dopuszcza ludzi do siebie? Jak będzie wyglądała zemsta i jakie poniesie ze sobą konsekwencje ?

"Ryanowi niemal zrobiło się jej żal. Doszukiwała się czegoś, czego nie było. Ona, sama jedna przeciw światu, który postanowił się na nią wypiąć, starała się uczynić przyjaciela z człowieka, którego poznała jako wroga. Znów grali w jakąś dziwaczną grę, tańczyli, zataczając wokół siebie coraz ciaśniejsze pierścienie. Kto podejdzie zbyt blisko, spłonie. "

Ryan i Eva bardzo smaczna, dobrze zbudowana relacja, która nie jest tak oczywista. Z jednej strony Ryan człowiek spokojny, nie pokazujący emocji, tajemniczy z drugiej strony Eva dziewczyna pełna energii, z niewyparzoną buzią i mówiącą to co myśli. Dwóch różnych bohaterów którzy na jakiś czas, stworzą duet. Jednak czy przy tak różnych osobowościach można mieć rozejm, czy jednak będą lecieć iskry?
Druga ciekawa rzecz w książce, to pokazanie Evy w akcji. Chęć zemsty zmusza ja do sprzymierzenia sobie więcej ludzi, przez co musi się wykazać. Zostaje kurierem przesyłki, jednak ta jedna akcja zmusza ją do wstąpienia w świat, który nie jest bezpieczny.

(...) najciekawsza historia to taka, która urywa się w odpowiednim momencie. "

Gangsterzy nowa rozgrywka, jest na tyle ciekawa i smaczna, i zakończyła się w tak mocnym momencie, że zaraz chwytam za część 3. Książka, która ma mocną, ciekawą historię, wielobarwne emocje oraz oryginalnych bohaterów. Polecam

Informacje dodatkowe o Gangsterzy. Nowa rozgrywka:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-08-10

Tagi: Romans erotyczny

Zobacz opinie o książce Gangsterzy. Nowa rozgrywka

Kup książkę Gangsterzy. Nowa rozgrywka

Gangsterzy. Nowa krew
K.C. Hiddenstorm0
Okładka ksiązki - Gangsterzy. Nowa krew

Przeszłość lubi wracać. Tak samo jak kłopoty. W środku nocy Ryan Taylor odbiera telefon. Jego młodszy brat, z którym od lat nie miał kontaktu, jest...

Burn me
K.C. Hiddenstorm0
Okładka ksiązki - Burn me

Pierwsza miłość, bunt przeciw całemu światu i życie na krawędzi! Ava Hutton po rozwodzie rodziców przepro­wadza się z matką do niewielkiego miasteczka...