Okładka książki - Gastronautka

Gastronautka

"Gastronautka" to debiut autorki, który pierwszy raz został wydany pięć lat temu.
Teraz autorka powraca ze swoim dzieckiem w nowej odsłonie. Od początku do końca w pełni na jej warunkach.
"Gastronautka" to powieść oparta na faktach bazująca na doświadczeniu autorki w pracy w gastronomii.
To książka, która nie tylko przybliży Wam pracę w gastronomii od tzw kuchni, ale i wprowadzi w świat niewidziany oczami klienta.
Jako gość restauracji pragniemy zjeść dobry obiad, kolację, napić się kawy, zjeść kawałek ciasta czy skosztować wina. Wszystko to chcemy, aby było w miłej atmosferze, pięknymi dekoracjami, odpowiednio przygotowanym stolikiem, okraszony klimatem i delikatną muzyką w tle. Jednak za tym wszystkim stoi ciężka praca ludzi, a dzięki autorce możemy poznać prawdę jak to wygląda od zaplecza.
Dostaniecie tu szczere przemyślenia, trochę humoru, a przede wszystkim wciągajaco napisaną historię.

Autorka zaprasza nas na herbatkę, aby opowiedzieć o pracy w gastronomii widzianej oczami dziewczyny pełnej marzeń. Historia zaczyna się w Polsce, przenosi do Irlandii, a kończy w Anglii. To pełna humoru, ale i gorzkiej prawdy opowieść o tym, aby zawsze biec za marzeniami i nigdy się nie poddawać.

Informacje dodatkowe o Gastronautka:

Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2017-08-01
Dodał/a opinię: Lukasz Turków

Zobacz opinie o książce Gastronautka

Kup książkę Gastronautka