Okładka książki - Gen

Gen

Inne wydania:

Jakie to było dobre 🔥 świetna sensacja. Z nieznanych powodów umiera córka dziennikarza. Jeden z lekarzy oraz ojciec dziewczynki próbują dociec prawdy. Czy rozwiążą tą zagadkę? Czy nie będzie to walka z wiatrakami?

Nic się w książce nie zawiesza, akcja pędzi wartkim tempem ukazując nam coraz szerszy zasięg problemu. Mamy w sumie kilku bohaterów, którym bardzo szybko zaczęłam mocno kibicować.

Mamy tych dobrych, tych złych i tych, którzy zastanawiają się po której stronie stanąć. Jest bezwzględnie i brutalnie. Tajemnica goni tajemnicę i ukazuje kulisy brudnych interesów, matactw, walki o władzę i pieniądze. To wszystko nawet kosztem czyjegoś życia.

Wielowątkowość powieści gwarantuje brak nudy. Poza tym zastanawiałam się nie czy...ale jak często takie sytuacje mają miejsce. Uważam, że wydarzenia są niezwykle realne.

Z tego co wiem to debiutancka powieść. Jeśli się doszukiwać to do kilka drobiazgów można się przyczepić ale na tle całości, emocji towarzyszących czytaniu to są to zwykłe pierdoły.

Książka spowodowała, że czytałam ją na jednym wdechu. Wciągnęła mnie ta historia i miałam problem z odłożeniem lektury na później. Polecam miłośnikom sensacji, jak również tym którzy lubią kryminały. Czytelnicy, którzy kochają debiuty także będą zachwyceni.

Nie mogę pominąć okładki 💚 jest przepiękna 😍

Kup książkę Gen

Gen
Juliusz Adel0
Okładka ksiązki - Gen

Córka znanego dziennikarza trafia do szpitala, a lekarze nie wiedzą, co jej dolega. Kiedy dziewczynka umiera, zatrudniony w szpitalu patomorfolog próbuje...