Okładka książki - Gold

Gold

„To miejsce jest wypełnione cierpieniem bólem i łzami o to jest fundament tego klubu - skrzywdzone kobiety”

No właśnie, każda z nich doznała bólu, upokorzenia, krzywdy fizycznej bądź psychicznej. Teraz na czele z Natalii vel Pani GOLD, odgrywają się na samcach, dostarczając im masochistycznego bólu, który sprawia, im niesamowitą przyjemność i zawsze kończy się orgazmem. Za dnia normalne kobiety, nocą przeistaczają się w dominy.

Kiedy każda z nich, nawet pani GOLD odnajdują miłość poza klubem. A człowiek, którym się zafascynowała, jest zafascynowany również ją, postanawia diametralnie zmienić swoje życie. Ale co jeśli oboje mają przed sobą takie tajemnice, których odkrycie może być zarówno fascynujące co niszczące?

„GOLD” to książka inna, niż wszystkie tego rodzaju. Poznajemy tą drugą stronę BDSM, gdzie to kobieta „trzyma pejcz”. Oprócz wątku przewodniego jakim jest klub i wszystko z nim związane, mamy także wątek mafijny, zemsty i bezwzględności. Luksus, przepych i wszystko w najdroższym i najlepszym stylu, tak jak sama główna bohaterka. Pikantne, bardzo obrazowe, ale też te sadystyczne i mrożące krew w żyłach sceny, ale wszystko idealnie wpasowujące się w charakter książki. Erotyk, ale w trochę innym stylu, wątek mafii, ale też inaczej przedstawiony. No i ja jak to ja, w związku z zagadkowymi wątkami, towarzyszącymi zakończeniu, widziałabym kontynuację tej historii, a w szczególności jednej dojrzałej pary.

Polecam gorąco miłośniczkom tego typu pikantnych i nieprzewidywalnych książek.

Dziękuję autorce za egzemplarz, to była sama przyjemność przeczytać to złote cudeńko i napisać o nim moją opinię.

Informacje dodatkowe o Gold:

Kup książkę Gold

Gold
Natalia Mielczarek0
Okładka ksiązki - Gold

Natalii, jako Pani Gold prowadzi unikatowy klub sadystek. Kobiety, które tam pracują, nie sypiają z klientami, ale na różne sposoby sprawiają im ból, doprowadzając...