Okładka książki - Graffiti Moon

Graffiti Moon

"Graffiti moon" to książka opowiadająca o miłości pomiędzy dwojgiem nastolatków.

Ed to nastoletni chłopak, zmuszony do pracy, aby składać się wraz ze swoją rodzicielką na czynsz. Jednak gdy nikt nie widzi, tworzy przecudowne graffiti, najczęściej opowiadające o jego życiu.
Lucy, to zwykła dziewczyna uczęszczająca do szkoły. Pała ona miłością do wielu artystów, a jej pasją jest tworzenie sztuki ze szkła.

Książka opowiada o dwójce nastolatków, sztuce, miłości oraz przeciwnościach losu. Powieść jest lekka, urocza oraz ujmująca w odbiorze, a autentyczny i naturalny wątek miłosny urzeka. "Graffiti moon" opowiada o konfrontacji z lękami oraz wkraczanie w świat dorosłości przez bohaterów. Akcja jest wartka i klimatyczna, a spójny i lekki styl autorki sprawia, iż ze z niecierpliwością przewijamy strony. Z bohaterami zaprzyjaźniamy się od pierwszej strony, kibicujemy im w trudach podjętej walki, widać łączące ich szczere i niepewne uczucia.
Idealnymi odbiorcami tej powieści jest młodzież, gdyż mogą oni utożsamiać się z bohaterami oraz łączącymi ich uczuciami.

Informacje dodatkowe o Graffiti Moon:

Kup książkę Graffiti Moon

Słowa w ciemnym błękicie
Cath Crowley0
Okładka ksiązki - Słowa w ciemnym błękicie

Wiele lat temu Rachel zakochała się w Henrym. Dzień przed przeprowadzką napisała do niego list i schowała w swojej ulubionej książce w księgarni, która...