Okładka książki - Grzechòt

Tytuł: "Grzechót"

Autor: Maciej Lewandowski

Wydawnictwo: Mięta

(współpraca reklamowa)

Jest ciepłe lato. Jakub szukając piłki, która przeleciała przez płot sąsiada,trafia na szopę ukrytą w sadzie. Znajduje w niej tajemnicze czarne auto pozbawione kół. O czarnym aucie i sąsiedzie Tomaszu Winnickim krążą legendy. Jest to legenda o czarnej Wołdze i żyjących w niej upiorach które porwały kiedyś jego siostrę i od tamtej pory słuch po niej zaginął.

Od tamtej pory życie Jakuba i jego przyjaciół diametralnie się zmienia. Samochód z pozoru wydawał się nieszkodliwy,ale to czym był naprawdę, wymykało się ludzkiemu umysłowi.

Metaliczny smak juchy obudził bestie w czarnym pojeździe. Z okolicy Czartyż zaczynają ginąć dzieci oraz zwierzęta.

Czy grupie przyjaciół uda się pokonać upiory ?

Jestem pod ogromnym wrażeniem tej historii. Było to moje pierwsze spotkanie z twórczością autora ale również pierwszy raz w życiu przeczytałam horror. Niespodziewałam się że aż tak wciągnie mnie ta książka. Były takie momenty podczas czytania,że czułam jak przechodzą mnie ciarki i czułam prawdziwy dreszczyk emocji. Autor świetnie buduje napięcie i klimat. Bohaterowie są świetnie wykreowani. To rewelacyjna i mocna książka, która wzbudza w czytelniku najróżniejsze emocje. Autor w swojej książce nawiązuje do legendy o Czarnej Wołdze która kiedyś porywała dzieci. Nietuzinkowa fabuła zapewne przerazi i zaszokuje wielu czytelników. Autor potrafi zaintrygować czytelnika podsycić w nim ciekawość do tego stopnia że odłożenie książki zdaje się niemożliwe do wykonania.

Chciałam pogratulować autorowi pomysłu na wydanie książki. Jest ono cudowne❤️ Te przepiękne barwione brzegi 😍

Jeśli lubicie poczuć dreszczyk emocji to gorąco zachęcam do przeczytania tej książki 🔥

Informacje dodatkowe o Grzechòt:

Kup książkę Grzechòt

Splątanie
Maciej Lewandowski0
Okładka ksiązki - Splątanie

Pierwsza część cyklu powieści kryminalno-okultystycznych z Jakubem Kempnerem, policyjnym śledczym. Zdegradowany i przeniesiony do Wrocławia, zostaje przydzielony...

Cienie Nowego Orleanu
Maciej Lewandowski0
Okładka ksiązki - Cienie Nowego Orleanu

Okultystyczny kryminał z elementami mitologii wudu i horror w duchu twórczości Lovecrafta! John Raymond Legrasse, doświadczony nowoorleański policjant...