Okładka książki - Grzeszna muzyka

Grzeszna muzyka

Grzeszna Muzyka

Czasem trzeba dać się porwać gorącym historiom, które łączy muzyka i miłość! Czyż nie? 🤔

Miłość można poznać wszędzie w klubach, dyskotekach czy nawet na salach koncertowych. Te wszystkie miejsca są idealne, by poznać kogoś interesującego i przeżyć naprawdę niezwykłą i niezapomnianą noc! Taka noc może zdarzyć się raz w życiu. Czy też nie tylko raz? 🤔
Kto powinien wykonywać pierwszy krok kobieta czy mężczyzna? 🤔
Może też zdarzyć się namiętny seks z nieznajomym, nieoczekiwany powrót dawnego uczucia, czy miłość od pierwszego wejrzenia. Wierzcie w taką miłość? 🤔 Co sądzicie o seksie z nieznajomym? 🤔 I czy to prawda, że stara miłość nie rdzewieje? 🤔
Czy to wszystko wyjdzie bohaterom to na dobre? 🤔
Seks, namiętność, ekscytacja i dobra muzyka. Co może pójść nie tak? 🤔
Na te wszystkie pytania znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę 📖.

Jest to antologia napisana przez, aż ośmiu autorów literatury erotyczne. Na pierwszy rzut w tej antologii urzekła mnie okładka, potem treści poszczególnych opowiadań. Dlaczego te opowiadania muszą być tak krótkie 🤔 🤣?
Wszystkich autorów poznałam już wcześniej. Były takie opowiadania, które bardzo mi się podobały, a niektóre mniej. Fajne jest to, że każde przedstawią inna miłość, spotkanie. Można przenieść się wyobraźnia do danej sytuacji, i to świetne w antologiach. Widać, że autorzy włożyli serce i te opowiadana.

Polecam Wam 😁.
Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.

Współpraca reklamowa, barterowa 🙂 😊.

Informacje dodatkowe o Grzeszna muzyka:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2022-07-27
Dodał/a opinię: Patka96x

Zobacz opinie o książce Grzeszna muzyka

Kup książkę Grzeszna muzyka

Oblicze gangstera
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Oblicze gangstera

,,Oblicze gangstera" to kolejny w dorobku Anny Wolf romans mafijny, w którym czołowa autorka literatury kobiecej zabiera czytelniczki do brutalnego i pozbawionego...

Parker Rain
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Parker Rain

Parker Rain mieszka w Newport News, jest właścicielem baru i ma reputację mordercy. Przesiedział - jak się okazało niesłusznie - rok w więzieniu. Podczas...