"Grzeszne intencje" K.C. Hiddenstorm to drugi tom serii "Nieczyste zagrania".
Judith zostaje porwana. Ethan staje przed wyborem szukać dziewczyny czy dokończyć swój plan. W ten odbiera telefon od nieznajomego. Bohater rusza na ratunek dziewczynie, tylko problem w tym, że nie wie gdzie ona jest. Po kolejnej rozmowie bohaterka zdradza miejsce pobytu, lecz nie wie, że ściąga ukochanego w zasadzkę.
Jak to się skończy ? Czy bohaterowie wyjdą z tego cało ? Kim jest tajemniczy, pozbawiony uczuć porywacz ?
Gdy czytałam tą książkę, miałam ciarki na całym ciele ale nie ze strachu, raczej z ekscytacji.😍
Karina tak pisze swoje powieści, że mam wrażenie, jakbym tam była i stała z boku, jako obserwator.
Cała ta historia to trzymający w napięciu, pełen akcji romans mafijny. Autorka z rozdziału na rozdział wrzuca czytelnika w wir wybuchowych, niebezpiecznych sytuacji i zdarzeń, w gorące sceny erotyczne, zabawne i nasiąknięte testosteronem dialogi bohaterów oraz poznamy dwie nowe postacie, które nieźle tu namieszają.
Thomas i Alyssa, bo o nich tu mowa, to bohaterzy, którzy nie są do końca normalni. Diamentalne różnią się od głównych bohaterów, co czyni ich w moich oczach bardzo oryginalnymi postaciami.
Co ich wyróżnia ? O tym musicie przekonać się sami 😘
Ja oszalałam na punkcie Thomasa i już nie mogę się doczekać kolejnego tomu, który swoją premierę będzie miał 25.05.2022 ♥️♥️♥️
Ja serdecznie i gorąco polecam ♥️♥️♥️
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-03-02
Dominika Witos
Ethan Blackmore zajmuje wysokie stanowisko w mafijnej hierarchii, ale doskonale zdaje sobie sprawę, że droga na sam szczyt jest przed nim zamknięta. Wie...
Przypomnij sobie, kim jesteś. Od tego zależy twoje życie. Kiedy podczas śnieżycy Gabriel Milton o włos unika czołowego zderzenia, nie wie jeszcze...
Kłamstwem byłoby powiedzieć, że dzięki niej stawał się lepszy – wszakże czarnej duszy nie da się wybielić, zwłaszcza jeśli się nie chce –ale chodziło oto, że ona go… spajała. Tak po prostu. Była wolnością bez samotności, ukojeniem.