Okładka książki - Highway of Dreams

Highway of Dreams

Amelia zostaje zraniona przez chłopaka, który wystawił ją na ośmieszenie i ja porzucił. Zostaje namówiona przez koleżankę na wieczór przy ognisku. Na miejscu poznaje przystojnego chłopaka o imieniu Gabriel. Niestety jego pasja do szybkiej jazdy powoduje, że w dziewczynie budzi się strach. Niestety koleżanka zostawia ją samą i gdzieś znika, jedynym sposobem dostania się do domu jest przejażdżka motorem. Czy Amelia się na to zdecyduje?

Od tej pory znajomość Gabriela i Amelii nabierze tempa. Ona nie zamierza się na nowo wiązać, już ma dość zamartwiania się, on natomiast próbuje przekonać dziewczynę do siebie. Małymi krokami się do niej zbliża. Ale tajemnica, którą skrywa nigdy nie może ujrzeć światła dziennego. Wie, że w momencie, w którym prawda wyjdzie na jaw on będzie skończony.

„Gabriel od samego początku chciał konkretnych deklaracji, a mnie cały czas coś przed tym powstrzymywało.”

Czy Amelia mu zaufa? Czy po raz kolejny zostanie oszukana przez mężczyznę, który sprawił, że jej serce zaczęło bić na nowo?

Fajne było to, że Amelia pokonywała swój strach. Pomimo iż bała się jazdy na motorze, to mając u boku Gabriela wsiadała i dobrze się bawiła. Ale.. była dość irytującym bohaterem, gdyż mówiła jedno a robiła zupełnie coś innego.

Mimo iż nie jest to gruba powieść, to mi się mega dłużyła. Nie zachwyciła mnie jakoś bardzo. Przeczytałam, ponieważ nie lubię odkładać nieprzeczytanych książek. Może powstanie kontynuacja historii, która bardziej mnie przekona – na to liczę!

Gabriel natomiast to mężczyzna o wielkiej pasji jakiej są motocykle. Lubi szybką jazdę i wolność, którą takie przejażdżki mu dają. Konsekwentny w swoich wyborach i dążący do wyznaczonego celu, choć z diabełkiem na ramieniu.

Lekka powieść, idealna na jesienne wieczory. Ja mam mieszane odczucia, ale może Wam przypadnie do gustu.

Informacje dodatkowe o Highway of Dreams:

Kup książkę Highway of Dreams

Smak adrenaliny
Ewa Maciejczuk0
Okładka ksiązki - Smak adrenaliny

Leo Terrell to mężczyzna z przeszłością, która wciąż odciska na nim swoje piętno. Kiedyś łobuz i łamacz kobiecych serc, dziś stara się żyć zgodnie z prawem...

Aranżowane małżeństwo
Ewa Maciejczuk0
Okładka ksiązki - Aranżowane małżeństwo

Pierwsze opowiadanie z cyklu W imię zasad mafii" autorstwa Ewy Maciejczuk. Claro Caruso córka capo dei capi, wplątana w aranżowane małżeństwo, chociaż...