Przygotowania do ślubu mogą pochłonąć bez reszty, tymbardziej jeśli chcemy, żeby ten dzień był na prawdę wyjątkowy i żeby wszystko było perfekcyjne. Jednak czasami nie wszystko idzie po naszej myśli.
Lauren i Adam planują ślub. Krótko przed tym wydarzeniem dziewczyna otrzymuje tajemniczą przesyłkę, a w środku są napisane cztery słowa "On cię nie kocha". Ślub z Adamem to spełnienie marzeń Lauren. A najważniejszy dzień w życiu może zamienić się w koszmar.
Książka wciąga od samego początku. Nie mogłam się od niej oderwać i jak najszybciej chciałam dowiedzieć się jak skończy się ta historia.
Od samego początku zastanawiałam się kto okaże się czarnym charakterem tej historii. I kiedy już miałam swój typ, którego byłam prawie pewna, autorka zwodziła mnie do tego stopnia, że do końca miałam mętlik w głowie.
"Idealny dzień" to książka pełna tajemniczych bohaterów. Świetna fabuła. Polecam
Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2022-03-09
Tytuł oryginału: The Wedding
monikaswiatek
W każdym małżeństwie chodzi o partnerstwo. Dawanie i branie. Nie jest łatwo w to wejść.
Przebiega obok roześmianych dzieci, bawiących się w parku. Z biciem serca dociera na brzeg rzeki i oddech więźnie jej w gardle, gdy jej oczom ukazuje się...
Jeśli miłość będzie szanowana i pielęgnowana, będzie trwać całe życie.