Okładka książki - In your arms

In your arms

🔥Kolejna historia autorki przepełniona jest zawrotną akcją,tajemnicami,intrygami,kończąc na pożądaniu trudnego do okiełznania.Czy w bezwzględnym świecie przepełnionym zdradami,brakiem uczuć oraz traktowaniem ludzi przedmiotowo jest szansa na stworzenie czegoś „głębszego” bez konsekwencji?To trudne,ponieważ kłamstwa i zatajanie prawdy powoduje,że niczego nie możemy być pewni,a na szali waży się życie swoje i innych.
▫Mamy gangstera-Olo mającego obsesje w stosunku do Sin.Daje to wielu niebezpiecznych sytuacji.Pragniemy poznać,co się za tym kryje,i to powoduje emocji na wysokim poziomie!
▫A tuż obok gangstera-jest David,który kręci i chce więcej-dając całego siebie i biorąc.
▫Pomiędzy Olo a Davidem jest Sin-dziewczyna zagadka.I ta zagadka jest kluczowa,by zrozumieć całą historię!

🔥Rozdziały z perspektywy Sin i Davida dają pełny obraz historii.Szkoda,że nie było jeszcze rozdziałów widziane oczami Olo-moglibyśmy go bardziej poznać.Jednak to,nie ujmuje atrakcyjności tej historii.Czyta się w niewiarygodnie szybkim tempie,bo ponad dwustustronicowa lektura jest nasycona w zawrotną akcją.

🔥”In your arms” nasycone jest chemią pomiędzy bohaterami,tworząc elektryzujące chwile i momenty przynoszące rozkosz i ukojenie.Idealna historia dla osób kochających tajemnice,gorące sceny i możliwość odkrycia prawdy wraz z powodami zachowań bohaterów.Czytajcie!
🔥Gorąco polecam!

Informacje dodatkowe o In your arms:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2024-10-23
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce In your arms

Kup książkę In your arms

Rozmowy nocą
Aneta Sołopa0
Okładka ksiązki - Rozmowy nocą

Lena jest pisarką, którą dopadł kryzys. Zapał się kończy, kariera stoi pod znakiem zapytania, życie osobiste wisi na włosku, a rodzina się rozpada. Kobieta...

Przekroczyć granicę. Tom II
Aneta Sołopa0
Okładka ksiązki - Przekroczyć granicę. Tom II

Po wielu niepowodzeniach Ola i Kamil zostają szczęśliwym małżeństwem. Otrzymują również prezent od losu – okazuje się, że Ola zachodzi w upragnioną...