Okładka książki - Invictus. Nietykalna

Invictus. Nietykalna

Tom 2 cyklu Cykl Trzy Gwiazdy

Tytuł: Invictus Nietykalna. Cykl Trzy Gwiazdy. Tom II.

Autor: Leonia Oscar

Wydawnictwo Miraż

Data premiery: 29.01.2025r.

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

"Ucieczka… Przetrwanie… Starałam się wymazać z pamięci obraz Sebastiana i tego, jak na mnie patrzył. Gniew, nienawiść w jego oczach… Wszystkiego bym się spodziewała, ale nie takiej wielkiej nienawiści."

O Matulu, co tu się zadziało!? Takiego obrotu spraw się nie spodziewałam, nawet w snach. Teraz nie pozostało nic innego jak czkać z niecierpliwością na trzeci tom.

Autorka zdecydowanie wie, jak podsycić ciekawość czytelnika, przerwać w takim momencie....

Emocjonalny rollercoaster, gdzie na planszy pojawia się jeszcze ktoś, kto zdaniem Bossa za bardzo interesuje się dziewczyną. Jest adrenalina, jest ogień, a niebezpieczeństwo i tajemnice czyhające za rogiem sprawiają, że ciężko jest oderwać się od stron książki.

Romans mafijny, w którym nie zabraknie ciętego języka Alexii i Sebastiana, a erotyczne sceny nie raz wywołają rumieńce. Zaskakujące zwroty akcji i zakończenie historii, które wprawia w osłupienie, sprawia, że po kontynuację chce się sięgnąć już teraz.

Gorąco polecam

Dziękuję autorce za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze

Informacje dodatkowe o Invictus. Nietykalna:

Kup książkę Invictus. Nietykalna

Let It Love
Leonia Oscar0
Okładka ksiązki - Let It Love

Ania to samotna matka, która odkłada marzenia na później, by zapewnić lepsze życie czteroletniej córeczce Michalince. Pracuje nocami jako kierowca taksówki...