Tytuł: Invictus Nietykalna. Cykl Trzy Gwiazdy. Tom II.
Autor: Leonia Oscar
Wydawnictwo Miraż
Data premiery: 29.01.2025r.
#współpracareklamowa
#współpracabarterowa
#współpracarecenzencka
"Ucieczka… Przetrwanie… Starałam się wymazać z pamięci obraz Sebastiana i tego, jak na mnie patrzył. Gniew, nienawiść w jego oczach… Wszystkiego bym się spodziewała, ale nie takiej wielkiej nienawiści."
O Matulu, co tu się zadziało!? Takiego obrotu spraw się nie spodziewałam, nawet w snach. Teraz nie pozostało nic innego jak czkać z niecierpliwością na trzeci tom.
Autorka zdecydowanie wie, jak podsycić ciekawość czytelnika, przerwać w takim momencie....
Emocjonalny rollercoaster, gdzie na planszy pojawia się jeszcze ktoś, kto zdaniem Bossa za bardzo interesuje się dziewczyną. Jest adrenalina, jest ogień, a niebezpieczeństwo i tajemnice czyhające za rogiem sprawiają, że ciężko jest oderwać się od stron książki.
Romans mafijny, w którym nie zabraknie ciętego języka Alexii i Sebastiana, a erotyczne sceny nie raz wywołają rumieńce. Zaskakujące zwroty akcji i zakończenie historii, które wprawia w osłupienie, sprawia, że po kontynuację chce się sięgnąć już teraz.
Gorąco polecam
Dziękuję autorce za zaufanie i egzemplarz recenzencki.
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-01-29
booksitsmypassio
Ania to samotna matka, która odkłada marzenia na później, by zapewnić lepsze życie czteroletniej córeczce Michalince. Pracuje nocami jako kierowca taksówki...