Okładka książki - Jak zapomnieć Eksa. Zeszyt naprawdę skutecznych ćwiczeń

Jak zapomnieć Eksa. Zeszyt naprawdę skutecznych ćwiczeń

Takie oto książki są odskocznią od dnia codziennego. Jednak powinno się je taktować z ogromnym przymrużeniem oka.< Jak zapomnieć eksa" jest książką z tak popularnych książek antystresowych, Wiele miejsca do kolorowania i wypełniania pozwala swobodnie pozbyć się z głowy niechcianych myśli.

Na okładce książki przeczytamy, że jest ona o

1. Bez konsekwencji uśmiercić eksa. 2. Odreagować ból złamanego serca. 3. Sprawić, by najlepsza przyjaciółka płakała. Ze śmiechu."

Publikację przejrzałam, przeczytałam nawet trochę powypełniałam  jednak trudno mi stwierdzić, czy jest ona w stanie faktycznie  pomogłaby komuś po rozstaniu z drugą połówką. Książka jest fajna bo zmusza do kreatywnego działania, do myślenia i rozwiązywania zadań. Ja sobie tą książeczkę zachowam, może jeszcze się przyda :) Książka jest zabawna i należy ją traktować jako odskocznię od dnia codziennego.
Jej plusem są małe i kompaktowe rozmiary co sprawia, że można ją zabrać wszędzie.

Autorką książki jest Rebecka Beltran. Książka wpisuje się w nurt publikacji kreatywnych.

Przeczytaj fragment- KLIKNIJ

Jest ona doskonałym własnym prezentem na złamane serce, nadaje się też idealnie na prezent dla rozpaczającej przyjaciółki. Jej zaleta to to, że jest dobrze wydana.

Polecam :)

Oprawa miękka
Wydawnictwo: Między słowami

źródło: http://ksiazkaznadzieja.pl/2016/03/jak-zapomniec-eksa-zeszyt-naprawde-skutecznych-cwiczen/

Informacje dodatkowe o Jak zapomnieć Eksa. Zeszyt naprawdę skutecznych ćwiczeń:

Wydawnictwo: Znak