Powiem szczerze, że całkiem mi ta publikacja przypadła do gustu. Wprawdzie jestem zwolenniczką tzw. szybkiego gotowania, a w tej książce nie wszystko jest szybkie, ale większość zaprezentowanych przepisów jest godna uwagi. Bo to same przepisy, typowa książka kucharska. Za to pięknie wydana, na śliskim, błyszczącym papierze, pełna przepysznych, kolorowych zdjęć, które niejednokrotnie powodują ślinotok. Dużą zaletą publikacji jest możliwość zaadoptowania wielu przepisów na polskie realia produktowe, co w przypadku większości publikacji w tym zakresie nie jest takie oczywiste. Niektóre przepisy, ze względu na użyte w nich produkty, mocno trącą po kieszeni, ale sporo jest też takich, które nie zmuszą nas do brania wieloletniego kredytu by spłacić zakup komosy ryżowej :)
Wydawnictwo: Feeria
Data wydania: 2017-06-17
Kategoria: Medycyna i zdrowie
ISBN:
Liczba stron: 304
Język oryginału: polski
Dodał/a opinię:
criminalbook
Dieta, jakkolwiek byśmy ją nazywali, ma być smaczna, aromatyczna, kolorowa i zdrowa! Taka właśnie jest jesień, wraz z którą możemy rozpocząć zmianę...
W dzisiejszych czasach coraz śmielej przyznajemy się do niejedzenia mięsa, nadal jednak wywołuje to niekiedy ostrą krytykę. Panuje przekonanie, że z mięsa...