Okładka książki - Jej były mąż

Jej były mąż

Tom 2 cyklu Seria Górska

„Co, jeżeli moje serce znowu zacznie dla niego szybciej bić?”

Ada i Tobiasz przez krótką chwilę byli małżeństwem. Młodzi, zakochani, wydawało się, że razem przezwyciężą wszelkie przeciwności losu. Jednak nie udaje im się przezwyciężyć jednego….

Po dziesięciu latach za sprawą cioteczki Gertudy, a raczej jej testamentu, muszą spotkać się ponownie, a w dodatku zacząć prowadzić wspólnie odziedziczony pensjonat. Spotkanie, które rozdrapuje rany przeszłości, ale też „odkurza”, schowane głęboko uczucia, jest początkiem walki z przeszłością, z emocjami, a przede wszystkim z niegasnącymi wzajemnymi uczuciami, do których nawet sami przed sobą nie potrafią się przyznać.

Co jeśli nie będę potrafić żyć obok siebie?

Co jeśli jedno z nich, próbuje sobie ułożyć życie z kimś innym?

Co jeśli pożądanie jest silniejsze od rozsądku?

Co jeśli nie tylko to może zagrozić ich ponownemu odnalezieniu się?

Bohaterka, która walczy ze sobą i z zamrożonymi jak jej serce uczuciami do byłego męża.

Bohater, który chcąc zapomnieć o byłej żonie, dopuszcza do siebie tylko fizyczne kontakty, bez związków, uczuć i miłości.

Miłość, która, pomimo bólu przeszłości nie wygasła. Miłość, o którą trzeba będzie zawalczyć.

Powiem jedno, cieszę się, że przeczytałam obie te książki za jednym zamachem, bo tak jak w książce „Jej bohater” mieliśmy okazję poznać wesołego Tobiasza, łamiącego kobiece serca i używającego życia ile się da, tak w książce „Jej były mąż”, możemy spojrzeć na niego zupełnie z innej strony i zrozumieć jego luźne podejście do związków.

Reasumując, świetnie spędziłam czas z tą książką, były rumieńce ( o tak autorka potrafi opisać TE sceny ), niemało humoru ( kot robi robotę ), chwile zwątpienia, oraz takie wyciskające łzy.

Jednym słowem wszystko co lubię w książkach.

A w dodatku mamy też okazję spotkać się ponownie z Erykiem, Hanią i przeuroczym Jasiem, aaaaa i wisienką na torcie jest pojawienie się trzeciego z braci Burzyńskich - Igora, którego historię, mam nadzieję,będziemy mogli przeczytać jak najszybciej :-)

Informacje dodatkowe o Jej były mąż:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-07-27
Tytuł oryginału: Jej były mąż
Język oryginału: Polski
Dodał/a opinię: EroticBooksLover

Zobacz opinie o książce Jej były mąż

Kup książkę Jej były mąż

Jej bohater
Katarzyna Rzepecka0
Okładka ksiązki - Jej bohater

Kiedyś kobieta zraniła jego serce. Czy mimo to będzie w stanie otworzyć się na nową miłość? Losy Hanny i Eryka już się kiedyś splotły: dawno temu...

Wredny szef
Katarzyna Rzepecka0
Okładka ksiązki - Wredny szef

Nowa książka autorki, która swoją debiutancką powieść Uwieść ochroniarza wydała pod pseudonimem Katarzyna Kubera.Karolina Kot pilnie musi zmienić...

Opad
Opad