Okładka książki - Jestem twoją córką

Jestem twoją córką

Są takie książki, które ciężko odłożyć. "Jestem twoją córką" do takich właśnie należy.

Po śmierci Sambora Jaremy trójka dzieci spotyka się na odczytaniu jego ostatniej woli. Okazuje się, że zmarły miał jeszcze jedną córkę, którą postanowił uwzględnić w testamencie. Rodzeństwo chce odszukać kobietę, a gdy już im się to udaje, dowiadują się, że powiązania rodzinne są bardziej skomplikowane niż mogłoby się wydawać. Skrywane dotąd sekrety wychodzą na jaw, a to może bardzo zmienić życie bohaterów. Czy Weronika i Dobrosława, córki Sambora, odnajdą się w tej sytuacji i nawiążą nić porozumienia?

To było moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki i już wiem, że nie ostatnie. Historia wciągnęła mnie bez reszty. Czytało mi się świetnie. Ciężko mi było odłożyć książkę. Jak najszybciej chciałam się dowiedzieć, co dalej.
To książka, która pokazuje doskonale, jakie konsekwencje mogą mieć skrywane tajemnice. Niewyjaśnione sprawy z przeszłości prędzej czy później dadzą o sobie znać i mogą wiele namieszać.
To książka, która pokazuje również, jak wielką siłą jest rodzina. Życie często stawia nam na drodze wiele przeszkód, momentami zaskakujących, z którymi trzeba się zmierzyć i podjąć niełatwe decyzje. Ważne jest, aby mieć w takich momentach kogoś bliskiego, kto będzie służył radą i pomocą.
Jest to niezwykła historia, przepełniona emocjami, trzymająca w napięciu od początku do końca.
Bardzo polecam!

Informacje dodatkowe o Jestem twoją córką:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2022-08-11
Dodał/a opinię: martaczytaigotuj

Zobacz opinie o książce Jestem twoją córką

Kup książkę Jestem twoją córką

Zasłużyć na szczęście
Anna Karpińska0
Okładka ksiązki - Zasłużyć na szczęście

Szczęście nie zawsze jest nam dane, ale zawsze warto o nie zawalczyć. Ta opowieść zaczyna się w Wigilię i w Wigilię się kończy. Nie oznacza to jednak...

Za jakie grzechy?
Anna Karpińska0
Okładka ksiązki - Za jakie grzechy?

Historia kobiety, która na życiowym zakręcie musi poradzić sobie z przeciwnościami losu i stawić czoło przeszłości i teraźniejszości. By zawalczyć o siebie...