Okładka książki - Jesteś na mojej bucket list

Jesteś na mojej bucket list

Tom 1 cyklu Bucket list

🔥OMG!!! Debiutancka powieść „Jesteś na mojej bucket list” to historia pokazująca siłę kobiety i jej determinację do spełnienia marzeń.Marzeń,które były tylko na liście a zdrada dodała sił,by je zrealizować.
🔥To debiut,który zachwyca nieprzewidywalnymi zwrotami akcji oraz poznawanymi miejscami zwiedzanego przez bohaterkę.Z nią podróżujemy przez kontynenty i przeżywamy mnóstwo przygód,które przyprawiają o uśmiech na twarzy.Ta podróż jest ucząca,ale również oczyszczająca po trudnym rozstaniu.Pozwala na wzięcie oddechu i zrozumienia tego,by w życiu nie pozwolić sobie na żal.Warto walczyć i dać sobie szansę na rozpoczęcie nowego rozdziału życia z czystą kartką.

🔥Powieść obrazuje zakazaną namiętność w czterech biurowych ścianach i ryzyku,które obarczone jest strachem przed jutrem.Pożądaniu,które nie gaśnie zabierając na wyżyny dotąd nie odkryte.Moc wrażeń z bohaterami gwarantuje jazdę bez trzymanki od której trudno się oderwać! Dodając do tego oddaną przyjaciółkę Rose w której zawsze ma się wsparcie powodując brak strachu,by zrobić coś szalonego.Rose nie boi się mówić wprost o tym co myśli i jest to wspaniałe!

🔥„Jesteś na mojej bucket list” to historia pokazująca obraz zdradzonej kobiety oraz jej zrodzenie silniejszej i pewniejszej siebie!Koniecznie musicie poznać listę marzeń bohaterki📃
🔥Gorąco polecam📖

Informacje dodatkowe o Jesteś na mojej bucket list:

Data wydania: 2026-02-03
ISBN: 9788367520737
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Jesteś na mojej bucket list

Kup książkę Jesteś na mojej bucket list

Jesteś moim wyzwaniem
Marta Gałuszka0
Okładka ksiązki - Jesteś moim wyzwaniem

Myślałam, że mam wszystko pod kontrolą.   Facetów, emocje, nawet własne serce. Zwłaszcza własne serce!   Nie jestem typem kobiety, która przeprasza...