Okładka książki - Jeszcze raz

Jeszcze raz

Inne wydania:

Ostatnio pojawiło się wznowienie powieści @agata_przybylek
Mi udało się znaleźć książkę w bibliotece. I przeczytałam "Jeszcze raz", później się okazało, że ominęłam "Bez Ciebie". 💁‍

Książka, która dla mnie była bardzo smutna. O trudnych emocjach, stracie i walki o miłość poprzez nieludzkie decyzje.

Przeczytałam ją bardzo szybko i daje do myślenia. Jak każda książka autorki jest wciągająca. Jednak tym razem wywołuje skrajnie odmienne emocje. Więcej w niej bólu po stracie, A mniej nadziei.

Dzięki temu uczy doceniać to co mamy. Szkoda, że po prostu takie jest życie. Czasem kolorowe, A czasem dotyka wrażliwych strun. Tak bardzo, że wydaje się, że już tego nie udźwigniemy... A Czy Ty czytałaś już tę serię?

Informacje dodatkowe o Jeszcze raz:

Wydawnictwo: Czwarta Strona
Data wydania: 2017-05-10
ISBN: 978-83-7976-672-7
Dodał/a opinię: Ksebardo

Zobacz opinie o książce Jeszcze raz

Kup książkę Jeszcze raz

"W miłości nie chodzi tylko o to, by trafić na tę jedną, jedyną osobę, ale też by spotkać ją we właściwym czasie".

Więcej cytatów z tej książki

Sięgnij ze mną gwiazd
Agata Przybyłek0
Okładka ksiązki - Sięgnij ze mną gwiazd

Nadmorska plaża i dwoje poturbowanych ludzi, każde z własną piosenką. Czy wspólnie napiszą refren? Po medialnej nagonce i krzywdzących oskarżeniach Ester...

Trzysta kilometrów miłości
Agata Przybyłek0
Okładka ksiązki - Trzysta kilometrów miłości

Gdy rozum widzi przeszkody, serce znajduje mosty Gabriel po przeprowadzce do Grzybowa prowadzi spokojne, poukładane życie. Wszystko zmienia się pewnego...