Judas
Layne Morgan jest prawniczką, która zdecydowała się wyjść za mąż za Vincenta.
Vincent Morgan jest jej mężem, ma swoją firmę. Jaką? 🤔 Czym się zajmuje? 🤔 Kobieta pewnego dnia zdała sobie sprawę z tego, nie wyszła za mąż z miłości a z pożądania. Dlaczego się tak stało? 🤔
Szokiem dla kobiety jest to, jak odkrywa, że jej mąż pod przykrywką swojej firmy, która prowadzi, handluje kokainą, a na wszystkich dokumentach widnieją podpisy Layne. Co zrobi kobieta? 🤔 Jak się zachowała? 🤔
Ona już od dawnego czasu podejrzewała, że przez swojego ukochanego mąż będzie mieć kłopoty. Widać intuicja jej nie myliła.
Pani prawnik postanawia porozmawiać ze swoim mężem. Zabiera wszystkie dokumenty i jedzie do niego, ale ma pecha, bo trafia na wielki korek. Kobieta jest tak zdeterminowana, że postanawia porzucić auto i iść dalej piechotą. Niestety, w ciemnym zaułku traci przytomność, zostaje czymś odurzona i budzi się dopiero w piwnicy. Kto za tym stoi? 🤔 Czy to jej mąż? 🤔 A może to ochroniarz Vincenta? 🤔
Na te pytania oczywiście znajdziecie jak sięgnięcie po książkę 📖 ♥️.
Książki Kariny biorę w ciemno i czytam je w ekspresowym tempie. Autorka pisze bardzo dobrze, pióro jej jest lekkie. Historia, którą opisała tym razem, jest świetna, wciąga od pierwszej strony.
Ja jestem sroką okładkową i zawsze patrzę na okładkę, a nie na opis. Tym razem znowu kupiła mnie ta klata 😻🤣.
Pamiętajmy zawsze, że każdy z nas jest inny i co innego lubi.
Polecam Wam ogromnie tę pozycję, jak i inne od autorki 😊.
Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.
Współpraca reklamowa, barterowa 🙂
Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2023-02-14
Patka96x
Granica między nienawiścią a namiętnością jeszcze nigdy nie była tak cienka.Olive Beckett będzie musiała spędzić święta samotnie, z dala od rodziny. Przygnębiająca...
Kiedy stawką jest twoje życie, nie ma ceny, jakiej byś nie zapłacił. Linda Hill dowiaduje się, że jest nieuleczalnie chora. Z ust lekarza padają...