Okładka książki - Kasta. Granice pokusy

Kasta. Granice pokusy

Na wstępie dodam, że się wstrzymam od oceny, bo nie wiem co o tym sądzę. Chyba bardziej pokręconej ekipy to ja w książkach nie widziałam... Albo nie czekajcie jest taka jedna ekipa jeźdźcy. No ale od czego, by tu zacząć?

Poznajcie Kinsley i Kastę, cała ekipa nierozerwalnie złączona, która sprawi, że przewartościujesz wszystko. Nastoletni Kinsley wyznaje miłość koledze brata, ten ją wyśmiewa co sprawia, że teraz jest wrogiem numer 1 dziewczyny. Dodajmy do tego dzikie zakusy samego Masona, który jest adoptowanym bratem dziewczyny oraz ich kumpli i mamy dziką mieszankę erotyczno - perwersyjną. Tak, tam jest takie przesycenie nienawiści, perwersji i seksu, że aż książka kipi tym. Nie to że jest zła czy coś, ja poprostu nie lubię jak chyba jest za dużo tego. Kinga pisze swoje książki w taki sposób, że wciągają na maksa, a akcja napędza tempo fabule i nie możesz się oderwać, ale no przesytu też nie lubię.

Generalnie Kinsley idzie na studia i jest skazana na brata, Conora i całą bandę Kasty, a jest ich piątka. Co najgorsze oni rządzą w tej szkole, fakt, że ich rodzice są bogaci sprawia, że są nietykalni. Za cel obrali sobie złamanie dziewczyny, chcą by do nich dołączyła w roli maskotki i co najlepsze zakładają się, który pierwszy z nią się prześpi. Każdy z nich jest równie pokręcony co sama dziewczyna. Ona chyba sama już nie wie czego chce. Niby ich nienawidzi, a jednocześnie pragnie, a czasem zachowuje się jak idiotka. Zresztą chłopaki są nie lepsi, a Connor to już w ogóle. Niby chce zabawy, a jednocześnie chce ją na własność i wkurza się kiedy on ma go dość. No cóż trzeba było jej nie wyśmiewać.

Plus za cięty język bohaterki docinki były niezłe, a akcja z różowymi włosami złoto. Minus, za dużo tych scen perwersyjnych. Jak jest wyważone to jest ok. Nie wiem jak to ocenić, bo mam mieszane uczucia, więc bez oceny.

Informacje dodatkowe o Kasta. Granice pokusy:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2021-02-14
Dodał/a opinię: crazyfotostyle

Tagi: rumunia love Gang orgia collage prawo nastolatek

Zobacz opinie o książce Kasta. Granice pokusy

Kup książkę Kasta. Granice pokusy

Inne otoczenie daje mi więcej możliwości i jeszcze więcej chętnych facetów. Chcę się zabawić, ale na pewno nie wliczam w to ciebie.” „Nawet nie ma pojęcia jak bardzo potrafię być niegrzeczna. Powoli zaczynam gubić się sama w tym, co dzieje się wokół mnie i na co pozwalam tym chłopakom. Zamiast z tym walczyć i bronić się pazurami, poddaję się temu i pozwalam się tak szorstko traktować.

Więcej cytatów z tej książki