Anita to skrzywdzona przez życie młoda kobieta, która nie potrafi radzić sobie z wieloma sprawami. Nie wierzy w siebie i w swoje możliwości.
Konstanty to mężczyzna, który również nie miał w życiu łatwo, ale przez życiowe doświadczenia stał się bezwzględnym i pozbawionym empatii biznesmenem, który po godzinach wraz ze swoim przyjacielem pozbywa się złych emocji walcząc w podziemiach.
Tych dwoje ludzi spotyka się w życiu wzajemnie obdarzając się uczuciem. Co przyniesie los delikatnej i skrzywdzonej przez życie kobiecie, oraz bezwzględnemu facetowi, który odreagowuje wszystkie złe emocje.
"Kastor" to kolejna książka autorki, po którą sięgnęłam i po raz kolejny się nie zawiodłam. Agnieszka Lingas-Łoniewska idealnie wpasowała się w mój gust i teraz w ciemno sięgam po jej literaturę.
Czytampierwszy.pl
Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2019-06-05
beatastepien
Wyszedłem z klatki bocznym wyjściem dla zawodników i udałem się na zaplecze klubu.
Polluks szedł za mną.
Prędkość. Adrenalina. Miłość. Ostatni wyścig Błyska, który goni demony przeszłości. Błysk, czyli Bartek Kamiński, to samotnik żyjący na krawędzi, zdolny...
Dilerka Emocji w gęstej od uczuć opowieści o ludziach, którzy nie mają nic do stracenia – poza miłością życia. Kiedy Milena odeszła bez słowa...
Piski dziewczyn stojących przy samej klatce oznaczały, że walka musiała się podobać.
A już ja to na pewno.