Okładka książki - Każdą cząstką serca

Każdą cząstką serca

🌼 „ᴋᴀżᴅą ᴄᴢąꜱᴛᴋą ꜱᴇʀᴄᴀ” ʀᴇʙᴇᴄᴄᴀ ʏᴀʀʀᴏꜱ

Zakazana miłość, adrenalina i wybór, który może zmienić wszystko. Tę historię poczujesz każdą cząstką serca.

🅿🅰🆃🆁🅾🅽🅰🆃  Goszaczyta 🌼

▪𝗥𝗘𝗖𝗘𝗡𝗭𝗝𝗔 ▪

🌼 „Każdą cząstką serca” to drugi tom serii Flight & Glory. W drugim tomie poznajemy historię Paisley i Jaggera. Już na początku książki dowiadujemy się, że główna bohaterka jest chora i za wszelką cenę pragnie zakosztować życia. Pewnego razu Paisley ulega wypadkowi i na ratunek przybywa jej Jagger. Tak rozpoczyna się ich wspólna droga, która nie będzie dla nich łatwa. Dziewczyna musi zdecydować, jak bardzo zdoła zaryzykować dla człowieka, przez którego zbyt mocno bije jej nadwyrężone serce.🌼

Rebecca Yarros przepięknie opowiada o kruchości ludzkiego życia, o jego niesamowitej ulotności, a także o tym, aby przeżyć je w pełni, póki mamy ku temu możliwość.🌼Bardzo przypadła mi do gustu kreacja głównych bohaterów. Paisley, która pragnęła celebrować życie pomimo choroby bardzo mi imponowała. Jej rozterki i zmartwienia miały solidne podłoże przez co jej postać odbierało się bardzo realnie. Natomiast Jagger to nie tylko typowy „bad boy” ale czuły i opiekuńczy mężczyzna, który dźwiga za sobą ogromny bagaż doświadczeń.

„Każdą cząstką serca” to książka, którą się przeżywa całą sobą. Nie mogłam się oderwać od tej historii. Rozdział za rozdziałem mi umykał i wiedziałam, że nie zasnę dopóki nie poznam zakończenia. A gdy już skończyłam to nie mogłam zasnąć, ponieważ emocje nagromadzone we mnie przez książkę spowodowały burzę uczuć. Smutek, wzruszenie, kilka łez, by na koniec na twarzy zawisł ogromny uśmiech i podziw dla autorki, że stworzyła tak niesamowicie emocjonalną historie! Gorąco polecam! Fani autorki z pewnością będą zachwyceni. ❤ Autorka słynie z romansów, ale historie jakie tworzy zawsze niosą ze sobą istotne przesłanie, które trafiają prosto do serca czytelnika. 💙 Autorka uświadamia, że miłość to nie tylko chwilowe uczucie, przynosi ona często mnóstwo cierpienia i ciężkich decyzji jednak sens w tym, by chcieć odczuwać te wszystkie emocje i podążać za głosem serca.

To powieść o czerpaniu radości z życia, które jest bardzo krótkie i dlatego trzeba czerpać garściami z niego tyle ile się da, by na koniec być dumnym ze swoich osiągnięć i czuć satysfakcję. Historia pełna emocji, łez i smutku. Ale właśnie te trzy rzeczy sprawiają, że jest ona tak wyjątkowa i warta poznania. Jestem oczarowana jak wielki wpływa wywarła na mnie ta historia. Przeżywałam ją całą sobą i odczuwałam każde ich przeżycie jakbym była tam razem z nimi. I jestem ogromnie szczęśliwa, że mogłam napisać polecajke na skrzydełko książki 🥰🥰No

Informacje dodatkowe o Każdą cząstką serca:

Wydawnictwo: Media Rodzina
Data wydania: 2025-04-09
Tytuł oryginału: Eyes Turned Skyward
Dodał/a opinię: Małgosia Szydlak

Tagi: Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Interest age: from c 15 years

Zobacz opinie o książce Każdą cząstką serca

Kup książkę Każdą cząstką serca

Ponieważ wierzę w ciebie
Rebecca Yarros0
Okładka ksiązki - Ponieważ wierzę w ciebie

AUTORKA #1 NA LIŚCIE ,,NEW YORK TIMESA" Jakim mianem się określisz, skoro inni zdecydowali już, kim tak naprawdę jesteś? Sześć lat temu, gdy Camden Daniels...

Ostatni list
Rebecca Yarros0
Okładka ksiązki - Ostatni list

Beckett, jeśli to czytasz, cóż... wiesz, jak to jest z listami pożegnalnymi. Przeżyłeś. Ja nie. Jednak daj sobie spokój z wyrzutami sumienia, bo wiem...