Okładka książki - Każdą cząstką serca

Każdą cząstką serca

Sporo słyszałam na temat autorki bestsellerowej serii o smokach,🐉 jednak nie miałam do tej pory możliwości poznania jej twórczości. Aż do teraz!

,,Każdą cząstką serca” to drugi tom cyklu Flight&Glory. Książka opowiada historię dwudziestoletniej Paisley, którą o włos od utonięcia uratował przystojny Jagger, uczeń renomowanej akademii lotniczej. Od pierwszego momentu zatliła się między nimi iskra, jednak na przeszkodzie stoi wiele przeciwności losu.

Życie Paislay nie jest proste. Śmierć siostry i jej choroba nie pozwalają jej w pełni rozwinąć skrzydeł. Rodzina i jej chłopak okazują zbyt dużą troskę, przez co dziewczyna nie może żyć pełnią życia.

Autorka do swej powieści wnosi wiele emocji. Czytając tę książkę stanięcie przed wieloma decyzjami, które tak jak w prawdziwym życiu nie są łatwe. Bohaterowie są ciekawie wykreowani. Skrywają w sobie wiele sekretów, których nie chcą ujawniać. ,,Każdą cząstką serca” to powieść o niełatwej miłości i przyjaźni. Książka pokazuje, że warto walczyć o siebie, by przeżyć swoje życie najlepiej jak się da. Książka wciąga już od pierwszych stron. Pomimo, że nie czytałam pierwszego tomu tego cyklu, to i tak świetnie spędziłam przy tej książce czas. Koniecznie będę chciała nadrobić zaległości i niebawem sięgnę po ,,Każdym skrawkiem duszy”.

Polecam❤

Informacje dodatkowe o Każdą cząstką serca:

Wydawnictwo: Media Rodzina
Data wydania: 2025-04-09
Tytuł oryginału: Eyes Turned Skyward
Dodał/a opinię: Zaczytananaemigr

Tagi: Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Interest age: from c 15 years

Zobacz opinie o książce Każdą cząstką serca

Kup książkę Każdą cząstką serca

Wszystkimi Zmysłami
Rebecca Yarros0
Okładka ksiązki - Wszystkimi Zmysłami

Gdy stracisz wszystko, zawsze zostanie ci miłość… „Mama wiedziała. Dlatego nie poszła otworzyć. Kiedy tylko zapukali do drzwi, wiedziała,...

Ku niebu
Rebecca Yarros0
Okładka ksiązki - Ku niebu

Tom 2 serii Odważmy się kochać wysoko ocenianej przez czytelniczki Goodreads Życie jest zbyt krótkie, by nie poszybować ku niebu… Dwudziestoletnia...