🖤R E W E L A C J A!!!!
Ktoś powie,że romans mafijny jest nudny i przewidywalny,to ogromnie się myli!!!
Najnowszą powieść autorki sprawia,że przenosimy się do Meksyku,Kolumbii i Brazylii i mafijnych rządów króla kartelu narkotykowego.Manipulacje,intrygi,narzucane swojej woli,tajemnice oraz aranżowany ślub dwójki młodych osób są początkiem zaskakującej historii.Z pozoru bohaterowie są zupełnie innymi osobami a tak naprawdę okazuje się,że staną się jednością i zgranym duetem
🖤W działaniach mafijnych w których liczy się tylko władza i tylko władza dostrzegamy piękna relacje rodzinną dla której liczą się najbliżsi.To daje namiastkę normalności i szansę na znalezienie swojego miejsca na ziemi.
🖤Głowni bohaterowie oraz ich sposób działania wielokrotnie mnie zaskakiwali.Ich prawdziwe oblicze i zachowanie spowodowało,że kibicowałam im do odkrycia wspólnego wroga.Wiele zdarzeń przeprawiło mnie o zawrót głowy!Bo niczego ani nikogo nie możemy być pewni!!!
🖤Autorka nie ogranicza się do teraźniejszych wydarzeń,ale również dodaje do fabuły te z przeszłości pokazując siłę manipulacji,by „stworzyć” idealną marionetkę do wykonywania zaplanowanych działań.Bezduszność niektórych osób nie znała granic.By doprowadzić do realizacji swych działań nie liczyła się rodzina,ani nikt!!!
🖤 Jestem zachwycona tym romansem mafijnym i chcę więcej takich historii!!!Koniecznie czytajcie!!!
🌟Polecam🌟
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-03-20
Barbara Dębska
Dla Daisy Mitchell życie od pierwszych chwil nie było łaskawe. Jej mama Gianna zmarła tuż po porodzie, pozostawiając po sobie nie tylko pustkę, lecz także...
Kylie Wilson jest milionerką, dziedziczką sieci hoteli znanej na całym świecie. Stopniowo przejmuje stery rządów od ojca, wprowadzając własne, świeże i...