Okładka książki - Rozpalasz we mnie wszystko

Rozpalasz we mnie wszystko

Alex trafia z ranami postrzałowymi do kliniki swojego ojca.

Rodzina chce, żeby został w niej jak najdłużej, ponieważ tylko tam będzie bezpieczny, ale on nawet nie chce o tym słyszeć.

Wściekły i zniecierpliwiony, wyładowuje frustrację na personelu kliniki - aż do chwili, kiedy poznaje prześliczną praktykantkę, która pomaga mu w rehabilitacji.

Dziewczyna błyskawicznie zdobywa jego serce; niestety, rozkwitający romans trafia na trudną do pokonania przeszkodę...

Informacje dodatkowe o Rozpalasz we mnie wszystko:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2025-07-16

Tagi: romans Romans współczesny

Kup książkę Rozpalasz we mnie wszystko

Rozpalasz we mnie wszystko - opinie o książce

Avatar użytkownika - wrobel
wrobel
Przeczytane:2025-08-22, Ocena: 5, Przeczytałam, Mam, 52 książki 2025, Egzemplarz recenzencki,

Alex to mężczyzna, który zawsze stawia na swoim. Wcześniej nie podchodził do życia zbyt poważnie, bawiąc się na całego. Teraz leży w klinice z raną postrzałową. Wyżywa się na personelu, aż w końcu na jego drodze pojawia się urocza praktykantka. Od tej pory jego nastawienie się zmienia, a Emilia nie może wypaść mu z głowy. Ona również jest zauroczona pacjentem przy którym nie może skupić się na pracy. Czy z tego spotkania może wyniknąć coś dobrego?

Kiedy przychodzisz na świat w rodzinie mafijnej, nic nie może być normalne, zwłaszcza twoje życie. Życie, które musisz podporządkować pod zasady mafii. Nie możesz swobodnie poruszać się po ulicy, bo ktoś z ochrony wiecznie się za tobą kręci. Nie możesz robić tego na co masz ochotę, no chyba, że jakoś się wymkniesz spod ochrony. Takie życie może być ciekawe, ale równie niebezpieczne. I jak długo można takie coś ciągnąć? Prędzej czy później prawda i tak wyjdzie na jaw.

„Pomimo obaw odczuwałam też podekscytowanie nadchodzącym dniem. Ciekawość zawsze wygrywała. I choć była ona pierwszym stopniem do piekła, to nie było to dla mnie niczym wielkim. Skoro urodziłam się w takiej, a nie innej rodzinie, to i tak pewnie do niego trafię.”

Alex to mężczyzna, który w przeszłości nieźle rozrabiał i lubił się zabawić. Ale teraz chce się zmienić i ustatkować. Praktykantka intryguje go coraz bardziej, dlatego postanawia ją w sobie rozkochać. Jakieś zdziwienie maluje się na ich twarzach, kiedy dowiadują się kim są naprawdę. Ale czy to coś zmieni w rodzącym się pomiędzy nimi uczuciu? To nic, że będą mieli do pokonania przeszkody, bo przecież prawdziwa miłość jest w stanie pokonać wszystko.

Polubiłam Alexa oraz Emilię. Jego za jego bezpośredniość ale także niezwykłą opiekuńczość. Ją za to, że się zmieniła i potrafiła postawić na swoim. Oboje razem tworzą uroczą parę i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie… pewna osoba, której to się mogłoby nie spodobać. Czy ta para wyjdzie z tego boju zwycięsko?

Natalia Wiktor stworzyła intrygującą, niezwykle wciągającą powieść od której nie można oderwać się nawet na moment. Wykreowani bohaterowie są niczym żywi, a my mamy wrażenie jakbyśmy stali tuż obok nich i obserwowali ich losy. Emocje odczuwalne są na własnej skórze, tutaj ciągle coś się dzieje, a więc nie ma czasu na nudę. Zresztą jak można by się nudzić z mafijną rodziną, gdzie za rogiem czai się jakieś zło? Mamy tutaj więcej wybuchowym postaci, którym nie zawsze podoba się to co robią ich bliscy, ale gdyby tylko coś im zagrażało stanęliby w ich obronie bez chwili zastanowienia. Bo rodzina jest najważniejsza i zawsze na pierwszym miejscu.

Rozpalasz we mnie wszystko to historia z tych, których nie chce się odkładać na później, bo nigdy nie wiadomo co może nas spotkać następnego dnia. Przygotujcie się zatem na intrygi i mnóstwo emocji. Polecam.

Avatar użytkownika - magdalenagrzejszczyk
magdalenagrzejszczyk
Przeczytane:2025-08-10, Ocena: 5, Przeczytałem,

🔸🔸🔸 Recenzja 🔸🔸🔸

Natalia Wiktor – „Rozpalasz we mnie wszystko”
@autorka_nataliawiktor
Cykl: Rozpalasz moje serce #3
Wydawnictwo: Akurat
@wydawnictwoakurat

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

„Chwyciliśmy się za ręce, po czym poczułem przeskakujące między palcami iskry. Przyjemnie wbijały się w moją rękę, rozchodząc się po całym ciele...”

„Rozpalasz we mnie wszystko” – tam, gdzie gniew i namiętność spotykają się w jednym pokoju 🔥

Trzeci tom cyklu Rozpalasz moje serce wciąga od pierwszych stron, a Natalia Wiktor po raz kolejny pokazuje, że potrafi podkręcić atmosferę, zarówno emocjonalnie, jak i fabularnie.

To historia miłości, która pojawia się niespodziewanie, namiętności, która nie pozwala o sobie zapomnieć, i przeszkód, które mogą wszystko zniszczyć. Czy Alex i jego tajemnicza dziewczyna mają szansę na happy end?

✨ Co znajdziesz w książce:
🔸 Alex po postrzale i z charakterkiem
🔸 Klinikę pełną napięć
🔸 Praktykantkę, która kruszy mury
🔸 Romans w cieniu ran i tajemnic
🔸 Iskry, konflikty i zwroty akcji
🔸 Motyw leczenia ciała i serca

On – ranny, wściekły na świat, gotów uciec, byle dalej od kliniki ojca.
Ona – praktykantka, która nie boi się stanąć z nim twarzą w twarz.
Kiedy ich drogi się krzyżują, między bólem a pragnieniem rodzi się uczucie, które może ich uratować… lub zniszczyć.

Ale spokojnie, to nie jest bajka, gdzie wystarczy pocałunek, żeby wszystko się ułożyło. Tu jest bagaż przeszłości, rodzinne komplikacje i mafijne zagrożenia, które pokazują, że świat poza murami kliniki wcale nie stał się bezpieczniejszy.

Narracja prowadzona z perspektywy Alexa i Larysy pozwala zagłębić się w ich myśli – czujemy każde ukłucie zazdrości, przebłysk nadziei i ciężar decyzji, które podejmują mimo lęku. Dialogi są naturalne, czasem iskrzące napięciem, czasem rozbrajająco szczere. Sceny intymne pełne chemii, ale nigdy przesadzone – autorka wie, że czasem wystarczy spojrzenie, by powiedzieć więcej niż tysiąc słów.

Jedną z największych zalet powieści jest pokazanie przemiany bohaterów. Alex, zamknięty w gniewie i frustracji, powoli uczy się ufać. Z kolei praktykantka odkrywa, że miłość to czasem większa odwaga niż ucieczka przed niebezpieczeństwem. Mają swoje momenty, kiedy chce się nimi potrząsnąć, ale właśnie to czyni ich prawdziwymi i bliskimi.

Książkę czyta się jednym tchem, dla chemii między bohaterami, dla tajemnic i niedopowiedzeń, ale przede wszystkim dlatego, że Natalia Wiktor tak prowadzi emocje, że trudno się oderwać.

Jeśli lubisz romanse z nutą niebezpieczeństwa, mafijnego klimatu i bohaterów, którzy nie są ani idealni, ani przewidywalni – ten tom będzie strzałem w dziesiątkę.

„Zaciągnąłem się jej zapachem na zapas, bo nie wiedziałem, kiedy znów uda mi się być tak blisko niej. Nie chciałem naciskać, nie mogłem mieć pewności, że dziewczyna jutro nie zrezygnuje z tego małego szaleństwa...”

Alex to człowiek z ranami na ciele i w duszy, który trafia do kliniki prowadzonej przez ojca. Rodzina wierzy, że to jedyne miejsce, gdzie będzie bezpieczny. Tylko że on jest jak dzikie zwierzę w klatce, im bardziej próbują go zatrzymać, tym bardziej chce się wyrwać.

A wtedy pojawia się ona – młoda praktykantka, która zamiast traktować go jak problem, po prostu go dostrzega. Jej upór, ciepło i odwaga wywołują w nim coś, czego nie spodziewał się czuć. Z pozoru niewinna wymiana zdań szybko przeradza się w emocjonalną grę, aż iskry zamieniają się w ogień.

Avatar użytkownika - FascynacjaKsiazk
FascynacjaKsiazk
Przeczytane:2025-07-26, Ocena: 6, Przeczytałam,

❤🔥„Rozpalasz we mnie wszystko” to zachwycająca historia bohaterów,którzy spotyka się w najmniej odpowiednim miejscu.Ich ukrywana tożsamość jest ściśle tajna,jednak oni są zbyt bystrzy.Poznając prawdę zaczynają nierówno grę,by poczuć to,czego nigdy nie poczuli.Grę,która jest tajna,a która rozpoczyna mnóstwo kłamstw,sekretnych wyjść i siedzeniu obok siebie na które bardzo czekają.

❤🔥Powieść jest dynamicznie rozwijająca się opowieścią o zakazanej relacji w której strach ujawnić przed najbliższymi. Ich spotkania są intrygujące i tajemnicze a to sprawia,że emocji nie brakuje.Trzeba oszukać wiele osób,by spędzić chwile w ramionach ważnej osoby. Pojawiające się osoby z poprzednich książek autorki (widoczne na grafice) wzbudza większe emocje i świetne połączenie wszystkich historii. Choć nie trzeba ich znać,to ja gorąco je polecam przeczytać-warto,bo są zachwycające.

❤🔥Historia zabiera do niebezpiecznego świata w których bohaterowie żyją od narodzin.Wiedzą,że za złe czyny grozi kara i jej obawiają się najbardziej. Postać Alexa jest przestawiona jest jako mężczyznę,który potrafi się zmienić i spowodować,że lubi się go bardziej. Przekonałam się,że nie diabeł straszny jak go malują 😊

❤🔥 „Rozpalasz we mnie wszystko” to książka,która potrafi zachwycić i spowodować,że chcemy więcej bohaterów.Ja im bardzo kibicowałam,by mogli żyć razem według własnych zasad.I na tą chwilę czekałam z utęsknieniem.
❤🔥Z całego serca polecam ❤🔥

Recenzja „Rozpalasz we mnie wszystko” Autor: Natalia Wiktor

Wydawnictwo: Akurat

„Zaciągnąłem się jej zapachem na zapas, bo nie wiedziałem kiedy kolejny raz uda mi się być tak blisko niej. Nie chciałem, naciskać nie mogłem mieć pewności, ze dziewczyna jutro nie zrezygnuje z tego małego szaleństwa ”.
Natalia Wiktor w swojej najnowszej powieści serwuje nam emocjonalny rollercoaster, którego nie sposób zapomnieć. Alex, jest niebezpieczny, ranny i piekielnie przystojny, mężczyzna trafia do kliniki swojego ojca. Ma zostać w ukryciu, z dala od świata, który niemal go zabił. Tyle że Alex nie znosi kontroli, a spokój działa na niego jak płachta na byka. Jego bunt wylewa się na wszystkich wokół do czasu, aż pojawia się ona Emilia. Jej obecność sprawia, że Alex zaczyna zachowywać się inaczej: staje się uprzejmy, otwarty, a nawet... czarujący. Jednak ani Alex, ani Larysa nie są tymi, za których się podają. Bohaterowie ciekawie wykreowani, są barwni, pełnokrwiści, prawdziwi, a chemia między nimi, wręcz namacalna. Napisana jest z perspektywy głównych bohaterów Alexa i Larysy, dzięki czemu idealnie możemy zobaczyć, kim są, poznać ich myśli, emocje. Między nimi szybko zaczyna iskrzyć, ale Natalia Wiktor nie pozwala, by było zbyt łatwo. Ich relacja zaczyna się jak niewinna iskra, jeden uśmiech, jedno spojrzenie. A potem to pełna napięcia gra emocji, pełna słodko-gorzkich momentów, wzruszeń i zaskoczeń. To nie tylko romans, to historia o walce z przeszłością, o przebaczeniu i o tym, że nawet najbardziej zranione serce może znowu poczuć. Ale z każdą stroną zamienia się w płomienny ogień, który trudno ugasić. Natalia Wiktor z niesamowitą lekkością ukazuje przemianę bohaterów, od zamknięcia, po otwarcie się na uczucia, bliskość i wzajemne zaufanie. Na duży plus, tempo. Trzeci tom serii daje więcej przestrzeni na rozwój relacji, jest mniej akcji, a więcej emocji. I choć momentami chciałoby się potrząsnąć Larysa (zwłaszcza gdy uparcie ukrywa prawdę przed bratem!), to właśnie te drobne zgrzyty sprawiają, że postacie są tak prawdziwe. Oczywiście, nie zabrakło wątku mafijnego, który nadal odgrywa ważną rolę. Tajemnice z przeszłości nie tylko wpływają na główną parę, ale też rzucają cień na ich otoczenie. Szczególnie zaskoczył mnie sposób rozwiązania historii największego wroga – był to wątek nieoczywisty i dobrze rozegrany fabularnie. Autorka pisze lekko, z wyczuciem i gamą emocji, a jednocześnie nie boi się trudnych tematów. Dialogi są naturalne, iskrzą, relacja bohaterów wiarygodna, a napięcie romantyczne aż unosi się nad kartkami, a chemia między bohaterami? Gęsta jak letnie powietrze tuż przed burzą. Idealna książka dla fanek intensywnych romansów z nutką dramatyzmu i ogromem emocji. Czyta się ją z wypiekami na twarzy i zdecydowanie chce się więcej! Polecam.

Avatar użytkownika - justynasapritonow
justynasapritonow
Przeczytane:2025-09-12, Ocena: 6, Przeczytałam,

,,Rozpalasz we mnie wszystko" (Cykl: Rozpalasz moje serce, tom 3) - Natalia Wiktor to prawdziwa emocjonalna bomba. Autorka udowadnia, że potrafi nie tylko budować napięcie, ale i kreować bohaterów, których losy wciągają od pierwszej strony.

Alex, ciężko ranny i trafiający do kliniki prowadzonej przez jego ojca, od początku pokazuje swoją niepokorną naturę. Wściekły, sfrustrowany i zamknięty w poczuciu bezradności, nie chce przyjąć do wiadomości, że właśnie tam jest najbezpieczniejszy. Autorka świetnie oddaje jego wewnętrzny bunt, a także desperację człowieka, który nie potrafi odnaleźć się w nowej rzeczywistości. Wszystko zmienia spotkanie z Larysą - praktykantką, która z pozoru niepozorna, okazuje się kimś, kto potrafi dotrzeć do jego serca.

Relacja tej dwójki jest pełna napięć, niedomówień i trudnych emocji. Natalia Wiktor nie idzie w stronę przesłodzonej historii - wręcz przeciwnie. Każde zbliżenie bohaterów to także ryzyko, że różnice między nimi, bolesna przeszłość czy tajemnice zewnętrznego świata wszystko zniszczą. To miłość, która musi mierzyć się z realnymi przeszkodami: brakiem zaufania, różnicami społecznymi, zagrożeniami czy osobistymi demonami. Dzięki temu fabuła nabiera autentyczności, a ja czułam, że stawką nie jest tylko romantyczny happy end, ale walka o prawo do szczęścia.

Dużym atutem powieści jest narracja prowadzona naprzemiennie z perspektywy Alexa i Larysy. Dzięki temu można lepiej zrozumieć ich emocje - gniew, zazdrość, nadzieję i wątpliwości. To sprawia, że historia nie jest jednostronna, lecz wielowymiarowa.

,,Rozpalasz we mnie wszystko" to książka o miłości, która nie jest łatwa ani wygodna, ale przez to jeszcze bardziej poruszająca. To opowieść o pragnieniach i ranach, o kłamstwach, które mogą zniszczyć, ale i o sile uczucia, które potrafi je przezwyciężyć. Natalia Wiktor po raz kolejny udowadnia, że doskonale zna się na grze emocjami i potrafiła sprawić, że nie chciałam odłożyć książki, dopóki nie poznałam finału.

To lektura obowiązkowa dla fanów cyklu - intensywna, pełna zwrotów akcji i napięcia. Autorka prowadzi bohaterów przez trudną drogę, a jednocześnie daje historię, która pozostanie w mojej pamięci na długo po przewróceniu ostatniej strony.

"Rozpalasz we mnie wszystko" to trzeci tom odurzającej serii ,,Rozpalasz moje serce", w którym poznajemy emocjonującą historię Larysy i Alexa. Bezsprzecznie, już początkowe strony gwarantują, że czytelników czeka prawdziwa jazda bez trzymanki, a autorka nie zamierza oszczędzać swoich bohaterów, którzy zostali naznaczeni wyjątkowym bagażem doświadczeń. Akcja naszpikowana jest licznymi zwrotami akcji, nie sposób przewidzieć, co za chwilę zaserwuje zdolna pisarka, a niebezpieczny, mafijny klimat i rodzące się zakazane uczucie, stworzone na bazie niebezpiecznego zatajenia, dodatkowo podsycają i tak otumaniającą atmosferę. Bez wątpienia, fani mocnych wrażeń i skomplikowanych, ryzykownych, lecz jakże gorących związków, z pewnością będą zachwyceni.

Jestem absolutnie oczarowana tym, że główne postacie są wyjątkowo zadziorne, oboje pochodzą z niebezpiecznego środowiska, intrygują i wyzwalają falę skrajnych odczuć. Wyróżniają się charakterem, mroczną przeszłością, a teraz jeszcze muszą zmierzyć się z niespodziewanym i zabronionym uczuciem. Szybko wychodzi na też na jaw, że dotychczasowe kłopoty to jedynie wierzchołek góry lodowej i czeka ich naprawdę trudna przeprawa. Pokochałam bohaterów już od samego początku, kibicowałam im całym sercem i wszystkimi zmysłami przeżywałam każdą przeciwność na ich drodze. Tak, Natalia Wiktor nakreśliła wyjątkowo angażującą historię, która dosłownie przyjmuje formę namacalnego doświadczenia, jakiego chciałoby się nigdy nie kończyć.

Opowieść naszkicowana jest wyjątkowo plastycznym, przyjemnym piórem, dzięki czemu czytelnik płynie po kolejnych stronach z wypiekami na twarzy, z zapałem chłonąc słowa, wyczekując następnych, przyprawiających o szybsze bicie serca, powalających zwrotów akcji. Fabuła jest niesłychanie wartka, niebezpieczeństwo bije niemal z każdej strony, dlatego czytający tak naprawdę nie ma ani chwili wytchnienia, a odłożenie książki na bok staje się czymś niemożliwym.

Trzeci tom serii ,,Rozpalasz moje serce" to zniewalająca, nadzwyczaj przeszywająca, angażująca wszystkie zmysły powieść, która otumania niczym najsilniejszy narkotyk! Polecam ?

Avatar użytkownika - zaczytanaulcia
zaczytanaulcia
Przeczytane:2025-07-29, Ocena: 4, Przeczytałem,

"Chwyciliśmy się za ręce, po czym poczułem przeskakujące między palcami iskry. Przyjemnie wbijały się w moją rękę, rozchodząc się po całym ciele."

?????????

"Rozpalasz we mnie wszystko" to już moje trzecie spotkanie z twórczością Natalii Wiktor.

Autorka stopniowo rozwija akcję, z każdą stroną coraz bardziej podsycając ją niepewnością, namiętnością, brutalnością i tajemnicami.

Historia Larysy i Alexa jest tą, która wzbudza wiele emocji.

Ich przypadkowe spotkanie z każdym dniem nabiera głębszego wymiaru.

Ona odbywa praktyki w klinice, w której ma czuć się bezpieczna i trzymać się z daleka od problemów, jakie dotknęły jej rodzinę. Nowe imię ma jej zagwarantować całkowitą anonimowość i nierozpoznawalność.

On przybywa do kliniki na rekonwalescencję. Strzelanina w jakiej uczestniczył, wywołała uszczerbek na zdrowiu. Teraz musi się zregenerować i nabrać sił. Trudny charakter i gburowatość w stosunku do personelu są jego znakami rozpoznawczymi.

Lecz kiedy spotyka Larysę, coś w nim pęka.

Szczególnie wtedy, gdy dociera do niego, że przecież ich drogi złączyły się już dawno temu i wcale nie są dla siebie obcymi ludźmi.

Teraz pragną spędzać ze sobą każdą wolną chwilę.

Namiętność, jaka zaczyna ich łączyć, może wybuchnąć prawdziwym żarem miłości, albo doszczętnie ich spalić.

Tym bardziej, że ich związek, choć skrzętnie ukrywany, zostaje odkryty.

Czy ich bliscy go zaakceptują?

Czy Aleks będzie w stanie ochronić Larysę przed niebezpieczeństwem, jakie wciąż wisi nad jej rodziną?

Czy wesprze ją w najtrudniejszych chwilach jej życia?

"Rozpalasz we mnie wszystko" to powieść, którą czyta się jednym tchem. Wciąga od pierwszych stron, wywołując ciarki na ciele i siejąc niepewność.

Z jednej strony rozumiałam Larysę, która bała się reakcji swojego brata na wieść o jej romansie z Alexem (wszak chłopak ma wiele za uszami), a z drugiej na jej miejscu wolałabym mieć to jak najszybciej za sobą i móc iść dalej. Ona długo zwlekała z tą decyzją. Czy dobrze zrobiła? Nie mnie oceniać ?

Cała seria prezentuje się wspaniale i czyta się ją naprawdę lekko i z zaangażowaniem.

Z przyjemnością sięgnę po kolejne książki autorki ?

Polecam ?

Avatar użytkownika - Wslowachukryte
Wslowachukryte
Przeczytane:2025-07-25, Ocena: 4, Przeczytałam,

Larysa rozpoczęła w Polsce praktyki w klinice, w której zajmuje się rehabilitacją. Posługuje się zmienioną tożsamością i tu jest Emilią. Na jej życie czyha bowiem niebezpieczną kobieta. Dodatkowo Larysa jest pod opieką ochroniarzy. Czy uda się złapać Yanę, a dziewczyna odzyska spokój?

W klinice Larysa ma zajmować się pacjentem po postrzale. Leon wszystkim daje w kość, jednak dziewczynie od razu wpada w oko. Gdy coś zaczyna się między nimi dziać okazuje się, że to Alex, którego znała w dzieciństwie. Co więcej doskonale zna się z jej bratem. Ta dwójka zaczyna związek w ukryciu. Czy jednak są bezpieczni?

Muszę przyznać, że mam trochę mieszane uczucia co do tej książki. To poprawna historia, ale czegoś mi tu zabrakło. Akcja jest spokojna, tylko momentami delikatnie przyspiesza. Nie brakuje jednak tajemnic i mafijnych wątków. A bohaterowie? Larysa musi żyć ze świadomością, że nie jest bezpieczna a na jej życie ktoś czyha. Jest wrażliwą i lojalną osobą. A Alex? Do tej pory prowadził imprezowy tryb życia przepełniony kobietami. Czy z dnia na dzień jest w stanie się zmienić? Tu pokazał swoją troskliwą twarz.

I choć pióro autorki jest lekkie to zabrakło zaskoczeń i emocji. Książkę szybko się czyta. I jestem pewna, że znajdzie swoich zwolenników. Przeczytajcie i sprawdźcie, może akurat wam się spodoba.

Avatar użytkownika - ksiazkowa_patryc
ksiazkowa_patryc
Przeczytane:2025-07-23, Ocena: 5, Przeczytałam, Przeczytane,

Alex Baliński trafia do kliniki z ranami postrzałowymi, niestety skutkuje to dłuższym pobytem w niej co zdecydowanie. Mężczyzna jest zdecydowanie niezadowolony z tego faktu i bardzo dosadnie daje to odczuć personelowi medycznemu. Gdy na horyzoncie pojawia się młoda i śliczna praktykantka, Laryssa mężczyzna zmienia swoje nastawienie i z chęcią zaczyna współpracować.

Tylko Alex i Laryssa znają się pod innymi imionami. Co się stanie gdy odkryją swoje prawdziwe tożsamości?

To trzecia części serii, która zdecydowanie mi się podoba. Historia Laryssy i Alexa zdjęć toczy się spokojniej. Moim zdaniem Autorka bardziej skupiła się tutaj na budowaniu powolnej relacji i zdecydowanie bardzo mi się podobało.

Choć nie zabraknie tutaj wątku mafijnego i tajemnic z przeszłości, które w intrygujący sposób oddziałowują na parę, ale też na ich bliskich. Podobał mi się jak został rozwiązany wątek największego wroga z przeszłości, byłam nim zaskoczona.

Zdecydowanie polecam zapoznać się z tą s

erią.

To tylko układ
Natalia Wiktor0
Okładka ksiązki - To tylko układ

Kylie Wilson jest milionerką, dziedziczką sieci hoteli znanej na całym świecie. Stopniowo przejmuje stery rządów od ojca, wprowadzając własne, świeże i...

Kim jesteś?
Natalia Wiktor0
Okładka ksiązki - Kim jesteś?

José Núnez Arboleda Castro ma plan. Jest narkotykowym królem całej Ameryki Środkowej i Południowej, ale jego rządy dobiegają końca. Ponieważ nie ma naturalnych...