Okładka książki - Kobieta nie jest grzechem

Kobieta nie jest grzechem

Bywają zakonnice nie wychylające się zza murów - klauzurowe, bywają takie, które bawią się z przedszkolakami w chowanego, a są też takie, które wychodzą w nocy z klasztoru i szukają zagubionych dziewcząt. Ta książka to właśnie wywiad z taką siostrą - Superwoman, która nie boi się ryzyka i wychodzi poza granice dobra.
Jej celem jest pomoc kobietom, które gdzieś na drodze swojego zycia się zagubiły, zaufały nie tej osobie co trzeba i wpadły w bagno prostytucji.
Książkę czyta się jednym tchem z podziwem dla s. Anny, że potrafi z Jezusem czynić cuda i mimo wszystko nie poddaje się w swojej misji!
Siostra Anna ma swój styl, cięty język i własne zdanie.
Polecam wszystki, którzy uważają, że zakonnice nic nie robią. Otóż robią i to więcej niż my, a siostra Anna jest właśnie z tej aktywnej grupy sióstr zakonnych.

Informacje dodatkowe o Kobieta nie jest grzechem:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-83-24-00855-1
Dodał/a opinię: owuwu

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce Kobieta nie jest grzechem

Kup książkę Kobieta nie jest grzechem

Angielski: ucz się na błędach. Fix Your Mistakes in Spoken English
Katarzyna Wiśniewska0
Okładka ksiązki - Angielski: ucz się na błędach. Fix Your Mistakes in Spoken English

Ta książka pomoże Ci uczyć się na własnych błędach, nie popełniać nowych oraz przestawić się na myślenie w języku angielskim. Dla wielu osób posługujących...

Angielski w 15 minut każdego dnia dla średnio zaawansowanych
Katarzyna Wiśniewska0
Okładka ksiązki - Angielski w 15 minut każdego dnia dla średnio zaawansowanych

Gotowy plan nauki: 50 dni po 15 minut! Angielski w 15 minut każdego dnia to książka przeznaczona dla wszystkich, którym wydaje się, że mają za...