Okładka książki - Koloruj, czytaj, naklejaj. My Little Pony the Movie. Koloruj, czytaj, naklejaj. Opowieść filmowa

Niby nic - a fajna rzecz... ;)

Cóż... do meritum: co w środku? Naklejki (na szczęście w małej ilości ;) - wybaczcie, proszę, nieco negatywnie zabarwioną wypowiedź, ale... gdyby Wasze dziecię naklejało naklejki, kiedy nie patrzycie, gdzie popadnie, pewnie mielibyście podobne odczucia ;) ), a do tego - bardzo fajna sprawa - trochę bajek, a w tym bajek do pokolorowania :)

Książeczka jest malutka i króciutka - ale to w sumie dobrze; nie zdąży zanudzić dzieciaka ;) Chociaż... jeśli Wasze dzieci - tak jak moje - kochają Kucyki, to ryzyko zanudzenia spada automatycznie do zera :)

Polecam.

Dziękuję Egmont Polska za egzemplarz recenzencki.

Recenzja znajduje się także na moim blogu:

Informacje dodatkowe o Koloruj, czytaj, naklejaj. My Little Pony the Movie. Koloruj, czytaj, naklejaj. Opowieść filmowa:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2017-09-20
Kategoria:
Dodał/a opinię: Tomasz Pietroszyn

Zobacz opinie o książce Koloruj, czytaj, naklejaj. My Little Pony the Movie. Koloruj, czytaj, naklejaj. Opowieść filmowa

Kup książkę Koloruj, czytaj, naklejaj. My Little Pony the Movie. Koloruj, czytaj, naklejaj. Opowieść filmowa

Atlas anatomiczny człowieka
Okładka ksiązki - Atlas anatomiczny człowieka

Atlas anatomiczny człowieka prezentuje wyjątkowe spojrzenie na cudowną maszynę, jaką jest nasz organizm. Spektakularne ilustracje w wysokiej jakości...

Nasze polskie wyliczanki
Okładka ksiązki - Nasze polskie wyliczanki

Najciekawszy sposób na dzieciństwo na wesoło! Przedstawiamy zbiór ponadczasowych wierszyków, piosenek i rymowanek, które są znane całym pokoleniom Polaków...