Okładka książki - Łamigłówki szpiegowskie i tajne labirynty

Łamigłówki szpiegowskie i tajne labirynty

Mam dla was kolejną ciekawą propozycję dla małych detektywów, tym razem jest to książka z zadaniami, która rozbudzi w dzieciach instynkt odkrywcy.
Łamigłówki szpiegowskie i tajne labirynty to książka mała i cienka, idealna do zabrania w podróż i wyciągnięcia, kiedy na przykład jesteśmy na plaży lub pikniku i zacznie naszym dzieciom doskwierać nuda. W środku znajdziemy takie zadania jak wykreślanki, szukanie różnic, sudoku, krzyżówki, szukanie cienia, labirynty, rozszyfrowywanie wiadomości i wiele innych. Do połowy książki mamy różne zagadki, a od połowy same labirynty, więc dzieci, które uwielbiają tę rozrywkę, na pewno będą zachwycone, a gdy już wykonamy wszystkie zadania, możemy zerknąć do odpowiedzi i sprawdzić, czy wszystko zrobiliśmy poprawnie.
Nam książka bardzo się spodobała, jest mała i poręczna, więc zabieraliśmy ją na dwór, kiedy musieliśmy najgorętszy czas przesiedzieć w cieniu, do rozwiązywania potrzebny jest tylko ołówek i ewentualnie gumka do ścierania, gdybyśmy zrobili błąd, więc nie musieliśmy zabierać ze sobą wielu akcesorii. Co prawda zadania dostosowane są bardziej do poziomu córki, ale syn jej sporo pomagał i mieliśmy fajną, rodzinną rozrywkę.

Informacje dodatkowe o Łamigłówki szpiegowskie i tajne labirynty:

Wydawnictwo: Czarna Owca
Data wydania: 2025-06-18
Tytuł oryginału: Spy Puzzles & Spy Maze Puzzles
Dodał/a opinię: Karolina Radlak

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od ok. 6 lat

Zobacz opinie o książce Łamigłówki szpiegowskie i tajne labirynty

Kup książkę Łamigłówki szpiegowskie i tajne labirynty