Okładka książki - Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller. Rok, który poprowadzi cię do lepszego życia. Rok z Katarzyną Miller

Jesteście team papierowe kalendarze czy raczej te elektroniczne w telefonie? Ja zdecydowanie papierowe. A dzięki wydawnictwu Zwierciadło kolejny rok będę mogła planować z nimi i ich kalendarzem "Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller". Pani Katarzyna to ceniona psycholożka i psychoterapeutka a przy tym charyzmatyczna i szczera do bólu. Ten kalendarz oprócz tego, że jest praktyczny, pięknie wydany to jeszcze do tego zawiera teksty pisane przez autorkę. Wspierają, podtrzymują na duchu i pozwalają spojrzeć na nasze życie z innej perspektywy. Jeśli jeszcze nie macie swojego kalendarza na nowy rok, to ten Wam gorąco polecam.

Informacje dodatkowe o Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller. Rok, który poprowadzi cię do lepszego życia. Rok z Katarzyną Miller:

Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2024-10-09
Kategoria: Medycyna i zdrowie
Liczba stron:
Dodał/a opinię: zainspirowanawku

Tagi: Samodzielne rozwiązywanie problemów i rozwój osobisty Umysł ciało duch Radzenie sobie z problemami osobistymi

Zobacz opinie o książce Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller. Rok, który poprowadzi cię do lepszego życia. Rok z Katarzyną Miller

Kup książkę Lepszy rok 2025 z Katarzyną Miller. Rok, który poprowadzi cię do lepszego życia. Rok z Katarzyną Miller

Nie bój się życia: Jak pokonać swoje lęki i odnaleźć szczęście
Katarzyna Miller0
Okładka ksiązki - Nie bój się życia: Jak pokonać swoje lęki i odnaleźć szczęście

Zbiór felietonów znanej psycholożki i psychoterapeutki, Katarzyny Miller. Opowiadając o doświadczeniach własnych, swoich pacjentów...

W życiu jak w kinie czyli Filmy na kozetce u Kasi
Katarzyna Miller0
Okładka ksiązki - W życiu jak w kinie czyli Filmy na kozetce u Kasi

Magia kina uchyla nam zamknięte drzwi do ich życia. I za te właśnie drzwi zajrzymy z Katarzyną Miller – znaną, lubianą i cenioną psycholożką. Przyjrzymy...