🌷„Życie Cię kocha,Lili” to historia pozytywnych myśli i czynów z życia bohaterki,które utwierdzają nas w przekonaniu,że życiem trzeba się cieszyć.Nawet kłopoty,nieodpowiedzialny facet czy niepewność w pracy należy przyjmować z uśmiechem na twarzy.Powtarzanie pozytywnych afirmacji daje siłę do działania i uwierzenia,że będzie dobrze i jest-zawsze-tylko musimy tego chcieć.
🌷Pozytywizm bohaterki powoduje uśmiech na twarzy i chęć zmieniania swojego życia na lepsze,lżejsze i pełne zrozumienia.Opowieść potrafi zmienić sposób myślenia i postrzegania innych.Bo inni mogą mieć gorzej, a my zmierzmy się z życiem tylko i wyłącznie z pozytywnym nastawieniem.
🌷Przestawione życie Lili pokazuje,że nawet potknięcia po drodze nie niszczą jej samooceny.Brnie do przodu,z babcią przy boku i cieszy się z każdej chwili,nowej rzeczywistości oraz pomaganie innym-nawet jak nie są tego warci.Sposób postępowania bohaterki uczy,by w pewnej chwili powiedzieć „dość” i rozpocząć nowy rozdział w życiu, bez obawy o przyszłość.
🌷Pierwsza część historii o Liliannie Berg w nowym wydaniu jest motywacją do działania w codziennym życiu oraz przyjęciu życia takim jakie jest.
52 afirmacje pomogą nam,by życie stało się cudem.
🌷Kocham historie autorki i z całego serca wam polecam tą książkęBędziecie zachwyceni
Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2025-06-18
Barbara Dębska
Niezwykłe wydanie dwóch bestsellerowych książek Anny H. Niemczynow: Ciche cuda oraz Moc słabości - w nowej szacie graficznej. Trudy dzieciństwa, anoreksja...
Pogrzeb w sobie rodzica- dopiero wtedy będziesz dorosły. Jaga Branson ma wszystko - sukces zawodowy, udany związek, bliską relację z córką, ciepły dom...