Okładka książki - Lina

Lina

Inne wydania:

Ci, którzy już troszkę mnie znają wiedzą, że mimo, że się nie wspinam to książki o takiej tematyce, o zdobywaniu gór czytam chętnie .

"Linę" zaczęłam wczoraj i wczoraj skończyłam. Wręcz nie mogłam a przede wszystkim nie chciałam się od niej odrywać. Nie chciałam wychodzić ze świata Niny i Mikołaja, którzy natychmiast zyskali moją sympatię.

Dzieli ich niemal wszystko, ale łączy jedno. Miłość do wspinaczki. Jego pasją zaraził ojciec. Jej nie miał kto tego nauczyć. To przyszło samo gdy musiała nauczyć się wspinać by uciec. Od murków i drzew się zaczęło. I wtedy to przyszło. Wtedy poczuła się wolna. Wtedy zaczęła marzyć, że zdobywa szczyty.

Niesamowita historia o dążeniu do celu. O cierpieniu, o przeciwnościach losu, o życiowej niesprawiedliwości, o zawziętości. O pasji, która ratuje i wyzwala. O pasji, która kształtuje i pomaga zapomnieć.

Jak dla mnie książka wow. Tym bardziej jestem w szoku, że napisała ją tak młoda osoba. Bardzo gorąco polecam.

Informacje dodatkowe o Lina:

Kup książkę Lina

Sekret
Sara Antczak0
Okładka ksiązki - Sekret

Przyjaźń aż po... GRÓB Iga odzyskuje przytomność w ciemnej, zimnej piwnicy. Jest związana, obolała i przerażona. Nie wie, gdzie jest ani kto ją porwał...

Gra
Sara Antczak 0
Okładka ksiązki - Gra

Sześcioro bohaterów zjawia się w lesie, żeby zagrać w tajemniczą grę. Na pierwszy rzut oka nic ich nie łączy. Pochodzą z różnych środowisk, wyznają odmienne...