Okładka książki - Lista marzeń

Lista marzeń

Gdybym miała wybrać idealną książkę na wiosenny weekend, na wieczór samej ze sobą, lub taką która podniesie na duchu i sprawi, że utwierdzimy się w naszych wyborach byłaby to właśnie "Lista marzeń".
Brett jest załamana po śmierci matki, była z nią bardzo blisko. Czeka do ogłoszenia testamentu by przejąć po matce kontrolę w firmie. Wydawać by się mogło, że jej życie jest poukładane, ma partnera, pracę, mnóstwo pieniędzy i świetlaną przyszłość przed sobą, jednak testament zmienia wszystko.
Jej mama przetrzymywała jej nastoletnią listę marzeń i dopiero po jej wypełnieniu Brett dostanie spadek. Okazuje się że firmą będzie zarządzać jej bratowa a ona musi spełnić tak kuriozalne warunki jak kupić konia, wystąpić na scenie, czy mieć dziecko.
Początkowo Brett jest bardzo sceptycznie nastawiona do tej listy, postanawia jednak odhaczyć po kolei punkty, na początku dla spadku, jednak z biegiem czasu odkrywa, że być może matka znała ją lepiej niż ona sama siebie. Być może jej dotychczasowe życie było jedynie ułudą a ona nigdy nie była tak naprawdę szczęśliwa.
Po drodze w wypełnianiu punktów poznaje mnóstwo ciekawych ludzi, wielu z nich czegoś ją uczy, a ona sama zaczyna walczyć o swoje szczęście.
Czy Brett uda się wypełnić wszystkie punkty z listy? Co odkryje pośród tych poszukiwań? Czy ułoży w końcu sobie życie? Tego dowiesz się z tej cudownej i inspirującej książki.

Informacje dodatkowe o Lista marzeń:

Wydawnictwo: Rebis
Data wydania: 2025-04-08
Dodał/a opinię: Diana Wiszniewska

Zobacz opinie o książce Lista marzeń

Kup książkę Lista marzeń

Trzy siostry z Toskanii
Lori Nelson Spielman0
Okładka ksiązki - Trzy siostry z Toskanii

Czy podróż do serca Włoch może odmienić los? Od dnia, w którym ponad dwieście lat temu Filomena Fontana rzuciła klątwę na swoją młodszą siostrę, w żadna...

Lista marzeń
Lori Nelson Spielman0
Okładka ksiązki - Lista marzeń

Miłość, która przekracza granice śmierci W życiu trzydziestokilkuletniej Brett Bohlinger wszystko jest poukładane: ma dobrą pracę, jej partnerem...