Okładka książki - Lothar, jesteś mój!

Lothar, jesteś mój!

Kochani okładka książki ze zdjęciem, czy graficzna? Co wolicie?

🩷🩷🩷

,,Mój świat był światem pieniędzy, wielkich inwestorów, stłumionych uczuć i nienawiści. Osiem lat temu, gdy dokonałem swojej zemsty, liczyłem na to, że nie będą już odzywały się we mnie ból i złość, bo miało być inaczej, lepiej, weselej.

Nie było”.

,,Lothar, jesteś mój” to kolejna poznana przeze mnie powieść spod pióra Iwony Feldman.

🩷Jest to lekka komedia romantyczna z dużą dawką humoru.

🩷Akcja książki rozkręca się już od pierwszego rozdziału, gdzie czytamy o tym, jak nasza bohaterka Olga na wieczorze panieńskim swojej siostry zostaje omyłkowo wzięta za lesbijkę i jakoś nie śpieszono jej do tego, by wyprostować tę pomyłkę.

🩷Już po tej scenie wiedziałam, że ta pozycja dostarczy mi dużo radości i zapewne nie raz rozbawi do łez.

🩷I oczywiście nie myliłam się. To jedno zdarzenie było tylko kamyczkiem w lawinie kolejnych sytuacji pełnych nieporozumień, które prowadziły do przezabawnych scen, co prawda momentami nieco żenujących jednak nie na tyle bym się zraziła do czytania.

🩷Rozdziały książki były dość krótkie, a narracja na przemiennie prowadzona między naszymi głównymi bohaterami. Ja uwielbiam taki sposób narracji, gdyż łatwiej wtedy poznać wykreowane przez autorkę postacie.

🩷A skoro mowa o bohaterach tej historii nie byli jakoś skomplikowani. Jednak mieli swoje charaktery, które nieźle się nawzajem nakręcały.

🩷Nieco pikanterii dodała także mroczna i tajemnicza przeszłość Lothara. Od początku ciężko było się domyślić, o co konkretnie może chodzić i to również mi się podobało

🩷Sam styl autorki był dość lekki i przyjemny, przez co tę pozycję czytało się błyskawicznie.

🩷Świetnie się bawiłam przy tej lekturze i o to właśnie chodziło. Może nie jest, to książka najwyższych lotów jednak spełnia, swoje zadnie umilając czas i zapewniając rozrywkę.

🩷Jestem pewna, że ta książka rozbawi nie jedną z was. Dlatego szczerze mogę wam ją polecić.

✔️Współpraca reklamowa z wydawnictwo @krople_czasu oraz @iwonafeldmann_autor ❤️

Informacje dodatkowe o Lothar, jesteś mój!:

Data wydania: 2022-10-18
Dodał/a opinię: za_czytamm

Zobacz opinie o książce Lothar, jesteś mój!

Kup książkę Lothar, jesteś mój!

Summer Kiss
Iwona Feldmann0
Okładka ksiązki - Summer Kiss

Summer Kiss. Henry Cranston gwiazda i najlepszy zawodnik ligowych boisk piłkarskich postanawia jechać na zgrupowanie jako trener. Liczy na to, że spotka...

Marcel Na skraju mroku
Iwona Feldmann 0
Okładka ksiązki -  Marcel Na skraju mroku

Myślisz, że to bajka? Może to i bajka… Marcel przejmuje władze po Felixie i nie licząc się z nikim, po kolei eliminuje swoich wrogów. Nie ma żadnych...