Mam nadzieję... Czy te słowa nie nabierają dzisiaj w dobie tego co się dzieje innego znaczenia?
Tymczasem książka jest świetnie napisanym, dowcipnym, prostym i ciekawym poradnikiem o tym jak zachować zdrowie psychiczne w czasach, kiedy nasz świat zaczyna się walić.
Optymistyczne kolory okładki i uśmiech na zdjęciu autorki gwarantuje nam świetną zabawę. Autorka nie miała na celu stworzenia sztywnego poradnika, ale perspektywy pokazania nam jak patrzeć na nasze życie i jak podejmować decyzje.
Możemy zmienić nasze życie, nie musimy podążać za stereotypami bo ktoś tak chce.
W życiu jest dużo miejsca na pomyłki i potknięcia.
Jeden błąd nie skreśla nas. Musimy w siebie wierzyć i iść dalej do przodu.
Nie znajdziecie tu trudnych słów filozoficznych, naukowych. To prosto napisana, przyjazdna każdemu książka o przemyśleniach autorki na różne tematy.
Czytając odnosimy wrażenie, że siedzimy z koleżanką przy kawie i tak sobie plotkujemy, rozważając nad luzem w życiu i byciem łagodniejszym dla siebie samej.
Wydawnictwo: W.A.B.
Data wydania: 2022-02-23
Kategoria: Poradniki
Lukasz Turków
Oscary to najważniejsze, najczęściej omawiane, ale też najbardziej kontrowersyjne nagrody filmowe. Mimo upływu lat wciąż stanowią symbol Hollywoodu, urzeczywistniają...
Must-have dla wszystkich miłośników kina! Ta książka to przegląd filmów wybranych pod kątem konkretnych doświadczeń życiowych. Złamana noga? Złamane...