Okładka książki - Mam nadzieję

Mam nadzieję

Mam nadzieję... Czy te słowa nie nabierają dzisiaj w dobie tego co się dzieje innego znaczenia?

Tymczasem książka jest świetnie napisanym, dowcipnym, prostym i ciekawym poradnikiem o tym jak zachować zdrowie psychiczne w czasach, kiedy nasz świat zaczyna się walić.
Optymistyczne kolory okładki i uśmiech na zdjęciu autorki gwarantuje nam świetną zabawę. Autorka nie miała na celu stworzenia sztywnego poradnika, ale perspektywy pokazania nam jak patrzeć na nasze życie i jak podejmować decyzje.
Możemy zmienić nasze życie, nie musimy podążać za stereotypami bo ktoś tak chce.
W życiu jest dużo miejsca na pomyłki i potknięcia.
Jeden błąd nie skreśla nas. Musimy w siebie wierzyć i iść dalej do przodu.
Nie znajdziecie tu trudnych słów filozoficznych, naukowych. To prosto napisana, przyjazdna każdemu książka o przemyśleniach autorki na różne tematy.
Czytając odnosimy wrażenie, że siedzimy z koleżanką przy kawie i tak sobie plotkujemy, rozważając nad luzem w życiu i byciem łagodniejszym dla siebie samej.

Informacje dodatkowe o Mam nadzieję:

Wydawnictwo: W.A.B.
Data wydania: 2022-02-23
Kategoria: Poradniki
Dodał/a opinię: Lukasz Turków

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Mam nadzieję

Kup książkę Mam nadzieję

Filmy na życie. Przewodnik na każdą okazję
Katarzyna Czajka-Kominiarczuk0
Okładka ksiązki - Filmy na życie. Przewodnik na każdą okazję

Must-have dla wszystkich miłośników kina! Ta książka to przegląd filmów wybranych pod kątem konkretnych doświadczeń życiowych. Złamana noga? Złamane...

Seriale. Do następnego odcinka
Katarzyna Czajka-Kominiarczuk0
Okładka ksiązki - Seriale. Do następnego odcinka

Wszyscy oglądamy seriale, czas przyjrzeć się im z bliska. Kim jest showrunner i co to jest bottle episode? Czym różni się sitcom od proceduralu i...

Opad
Opad