Marcel Na skraju mroku

Był Vigo,Felix a teraz nadszedł czas na Marcela w Władcach półświatka.

💥Trzeci tom serii Władców półświatka jest dopełnieniem całej historii bohaterów,którzy pojawili się w poprzednich częściach a ta jest ich wspólną historia.Mowa tu o Karolinie(Zara) i Marcelu.
Oboje są charyzmatycznymi i ciekawymi postaciami o których czyta się z przyjemnością.Czekałam z niecierpliwością na ten tom i opłaciło się czekać!

Autorka od pierwszego rozdziału mocno i z przytupem wprowadza do bezwzglednego świata mafii,który nie wybacza zdrady.Za nią czeka tylko śmierć,bo „rodziny” się nigdy nie zdradza.I o tym przekona się jeden z bohaterów.Jest zaskakujaco,krwawo i brutalnie.A w dodatku czuć oddech wrogów,którzy czekają na zemstę nie idąc na skróty!

Dzięki wydarzeniom z różnych perspektyw czasowych mamy obraz na ważne decyzje,sytuacje i cierpienia naszych postaci.Nie było łatwo,bo czasem trzeba ponieść konsekwencje współpracy ze swiatem przestępczym a tym samym przewartościuje się swoje życie.

Jestem zachwycona otrzymaną historią,która pokazuje siłę kobiety.Mimo poniesienia krzywd na ciele i duszy pragnie żyć w normalnym świecie i pracować jak zwykły obywatel.

Pomieszanie świata półświatka,urzędników oraz codzienności daje historii wręcz niemożliwości odłożenia książki dopóki nie przeczyta się w całości.
Dlatego gorąco wam ją polecam i zachęcam do poznania całej serii,która warto czytać tom po tomie

Informacje dodatkowe o Marcel Na skraju mroku:

Data wydania: 2023-11-06
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Marcel Na skraju mroku

Kup książkę Marcel Na skraju mroku

Szaleństwo ciał
Iwona Feldmann0
Okładka ksiązki - Szaleństwo ciał

"Szaleństwo ciał" Hard jest modelem Valentino i mężczyzną, który przyciąga kobiecy wzrok. Jest również nieślubnym synem prezesa wielkiej korporacji. Idąc...

Felix. Mroczna zemsta
Iwona Feldmann0
Okładka ksiązki - Felix. Mroczna zemsta

Myślisz że to bajka. Masz rację, to nie bajka. Felix skupia wszystkie swe siły na odnalezieniu tego, kto próbuje go zabić. To całkowicie pochłania jego...

Złote góry
Klaudiusz Szymańczak