"Miasto mafii" Kingi Litkowiec to bardzo wciągający romans mafijny 😍.
Mam do tej książki ( a w szczególności do pierwszego wydania) ogromny sentyment. To właśnie od niej zaczęła się moja przygoda z piórem autorki ♥️ I do dziś biorę w ciemno wszystkie książki ♥️😍
Emma jest zafascynowana pewnym niebezpiecznym bossem mafii. Codziennie przechodząc koło jego domu, zastanawia się czy, go spotka. Jest nim całkowicie oczarowana. Jedna niebezpieczna sytuacja zbliża ją do niego. Dziewczyna widziała coś, co nie powinna. To doprowadza do spodkania z Arthurem.
I jak myślicie, czy niebezpieczny gangster, ma serce, żeby zakochać się w zwykłej dziewczynie ?
Uwielbiam styl Kingi. Jej powieści swoją lekkością, prostymi dialogami i fabułą, która nie jest przewidywalna oraz świetnie wykreowanymi postaciami (w szczególności męskimi), porywają mnie na kilka godzin do świata niebezpiecznych mafiozów. Nie raz chciałam się zamienić miejscem z główna bohaterką 🙈
Ten romans miał wszystko co kocham ♥️ Niebezpieczeństwo, sytuacje trzymające w napięciu, tajemnice, pożądanie między bohaterami i zabawne dialogi 🥰.
Dla mnie romans idealny !❤️
Polecam gorąco 🔥😍.
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2020-03-05
Dominika Witos
Królowa Romansów Mafijnych powraca! Kinga Litkowiec w nowej, zmysłowej i przepełnionej sekretami opowieści. Mia otrzymuje niepokojące wiadomości od tajemniczego...
Nie wierzyłam, że Dylan odwzajemni moje uczucia. Postanowiłam więc o nim zapomnieć. Poznałam Paula. Zaręczyłam się i planowałam ślub jak z bajki. ...